Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Patatesli yi hiç sevmiyorum tövbe ya rabbim börek ziyanligi gibi :/ peynir de boregr konacak kadar çok değil

Gündüz arasaydi gider alır gelirdim benim sabah 9 da hazır olması lazım kahvaltının

Namazdan sonra çıkacaklar mis yola :skandal:
Ayyy patatesli en sevdiğim😋
Allah kolaylık versin😘O zaman durma elin çalışsın😂

Patatesli yi hiç sevmiyorum tövbe ya rabbim börek ziyanligi gibi :/ peynir de boregr konacak kadar çok değil

Gündüz arasaydi gider alır gelirdim benim sabah 9 da hazır olması lazım kahvaltının

Namazdan sonra çıkacaklar mis yola :skandal:
Patetesli sevilmez mi 🙄

Bugün bişey anlattım eşim ben sok oldum madenlerinde ilk virüs çıkan kişi ile konusmus bugün

Adam testi sırf iş yeri izin vermiyor diye gidip hastane yaptırmış hasta olduğu için değil yani

En az 14 gün evde kafa dinlemek için :olamaz:

Adam pozitif çıkınca şaşırmış hiç bir belirti yokmuş yani ailece pozitif çıkmışlar sonra

Ama adam amacına ulaşmış ailesinde çıkınca tek tek 2 ay ise gelmemiş korona yüzünden ..belki atlatmış olabilir miyiz ..

Ben o teselli ile avuniyorum çünkü 🙄

Patatesli böreği sırf eşim için yapıyorum hele poğaça da yazık diyorum ugrastigima ekmek arası ekmek gibi :olamaz:

Mis gibi peynirli lorlu baharatli varkene patates gitsin kızarsın haydeeee :KK53:

Patatesli böreği sırf eşim için yapıyorum hele poğaça da yazık diyorum ugrastigima ekmek arası ekmek gibi :olamaz:

Mis gibi peynirli lorlu baharatli varkene patates gitsin kızarsın haydeeee :KK53:
Bende her türlü severim , hatta kıymalı patetesli karışık çok severim

Patates e laf sattigima göre çamaşır asmaya gidebilirim 😌

Back
X