- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Hiç sormaÜleeeetam adamına sormuş
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sormaÜleeeetam adamına sormuş
![]()
Geçen beni mapusa attığında küsmüştük abla şimdi barıştıkBurası oylama topiğidir, yarışmaya katılanlar ve yarışmadaki yemeklere oy veren üyeler hem oylama yapar hem sohbet eder, Nevreste hanım dahil topikte yazanların hepsinin yazışmalarından yönetimin haberi var ve bu topikte geyik yapmalarında herhangi bir sakınca yok.
Yemek tarifleri için linki tıklayınız: Yemek Tarifleri
İşte geldim burdayım ,

O bakışlar ne öyle, kardeş kardeş sarılalım senin gözün göz değilTırsma benden![]()
Bana söyleyebilirsin kimseye söylemem
Ya kategori açıldığında onu nevo ya sen söylersenBana söyleyebilirsin kimseye söylemem![]()
Benim tarifimi kimse söylemez diye düşünüyorumYa kategori açıldığında onu nevo ya sen söylersen![]()
Spesiyal mi bilindik bişey se ilk dakika gider benden söylemesiBenim tarifimi kimse söylemez diye düşünüyorum![]()
Hayır işte o yüzden diyorum kimse demez diye nasipse bendeSpesiyal mi bilindik bişey se ilk dakika gider benden söylemesi![]()
ama şöyle de düşünmüyor değilim çok bilindik herkesin seveceği şeyler oy aldı bu yarışmada Yek yaaa
Bilindik tarif al ya da iddialı ette kebap giderHayır işte o yüzden diyorum kimse demez diye nasipse bendeama şöyle de düşünmüyor değilim çok bilindik herkesin seveceği şeyler oy aldı bu yarışmada
![]()