- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 748
Sağolasın canım benimHepsi birbirinden güzel canım, maşallah sanaRica ederim,her zaman
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın canım benimHepsi birbirinden güzel canım, maşallah sanaRica ederim,her zaman
![]()
Gözün aydın canımçok şükür yegenimin sonucu negatif![]()
Habipte olunca karşıdaki saniyesinde yapacağını yapar diye endişeliyim canım...Sen burdasın beni korursun dimi![]()
Gazozu kendi içti galiba bayıldı sesi cikmiyor bsksanaHabipte olunca karşıdaki saniyesinde yapacağını yapar diye endişeliyim canım...![]()
Hayırlı geceler canım nasılsınHayırlı geceler![]()
Kimse duymasın sadece sana soylicim
4 Ağustos![]()
Yani sali sabahimi oglen falan yada :)Bayram sonuydu![]()
İyiyim canım sağolHayırlı geceler canım nasılsın![]()
sen yarışma ya katılmıyorsun ki hiçhani ben![]()
![]()
Kazen eHadi ya kime mesaj atacağım![]()
O kadarını bilmiyorim ama sanki nevreste 11-12 gibi konuyu açarım gerisi kazen e bağlı demiştiYani sali sabahimi oglen falan yada :)
Etiket yapayım görsen yarışma ya katılmıyorsun ki hiç
Kazen ekim önce atarsa atsın benim ilk istediğim tarifi bana verecekmiş öyle dedi c
![]()
O kadarını bilmiyorim ama sanki nevreste 11-12 gibi konuyu açarım gerisi kazen e bağlı demiştibalığa gitmezse
![]()
Sali gunu tatile gidiyorum ozaman sali olmasin minik ayarla senO kadarını bilmiyorim ama sanki nevreste 11-12 gibi konuyu açarım gerisi kazen e bağlı demiştibalığa gitmezse
![]()
Sen bana kiyamazsin kiEtiket yapayım gör![]()
Hemen onaylanıyor genelde maksimum 1 saat:)O kadarını bilmiyorim ama sanki nevreste 11-12 gibi konuyu açarım gerisi kazen e bağlı demiştibalığa gitmezse
![]()
Kaçta gidiyorsun sabah mı:)Sali gunu tatile gidiyorum ozaman sali olmasin minik ayarla sen![]()
Ben tarifi sana kapayim sen gelince sana vereyim olur muSali gunu tatile gidiyorum ozaman sali olmasin minik ayarla sen![]()