- 8 Nisan 2017
- 57.756
- 312.766
- 698
Beddua kim ben kimAtarim ama beddua etmek
Yok![]()
Ben bayramlık ağzımı bayramın ilk günü kayınpeder in arkasindan açtım rahat ol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beddua kim ben kimAtarim ama beddua etmek
Yok![]()
Yok canım aşkolsunAtarim ama beddua etmek
Yok![]()
YasakHavuz başından bize resim atar![]()

Size en kötu yeri atarim kiskanmazsiniz o is bende iyili gitmiyoruz diceksinizBiz burada hiç kıskanmayız![]()
Bende bdv ye konu açacak durumdayımBeddua kim ben kim
Ben bayramlık ağzımı bayramın ilk günü kayınpeder in arkasindan açtım rahat ol![]()
Kurtlarimi döktüm diyosun yazik adama ya bisey olursaBeddua kim ben kim
Ben bayramlık ağzımı bayramın ilk günü kayınpeder in arkasindan açtım rahat ol![]()
+1Bende bdv ye konu açacak durumdayım![]()
CimriiiileeerrrrKadın kızlarının ceyizine koyacak mis 3 kız olunca vazgeçmişsanmam kimseye vermez tatlılar yenince hemen topladi tabaklar kırılmasın diye
![]()

Sen etmezsin sana guveniyorumYok canım aşkolsun![]()
Cimrimisinnn de heleOzaman beni hic sevmezsin sen![]()
Doktor bana ağır kaldormayacaksin uzun süre öne eğik oturmayacaksin dedi o herif yüzünden bir küçük başı kendi başıma kestim parçaladımKurtlarimi döktüm diyosun yazik adama ya bisey olursa![]()

Benmi yok ben cok tatile giderim o acidan beni sevmezsin dedimCimrimisinnn de hele![]()
Bana mı guvenmiyorsunSen etmezsin sana guveniyorum![]()
Nevroş yakınsa git, bize yakın değil oyy anam oyy hiç sevmiyorumda yoluBende bizim evin yanındaki dereye gidip gezerim![]()
Heee esin onlarinkini yapmayami gitti sizinkide sana kaldiDoktor bana ağır kaldormayacaksin uzun süre öne eğik oturmayacaksin dedi o herif yüzünden bir küçük başı kendi başıma kestim parçaladımsaat 12 ye kadar eşimi hekledim baktım geleceği yok 1 bucuga kadar payladim :/ o kadar yoruldum ki o gün
Madem h
Beceremeyeceksin gidip kasap tutacaksın arkadaşım ben her sene eşimle bir saatte yapıp bitiriyordum ne guzel![]()

Bu begenmedimi hakettin sennnBenmi yok ben cok tatile giderim o acidan beni sevmezsin dedimbu sene virusten gidemedik kaldik yazliga