Ellerine sağlık canımBizde bugün akşamüstü döndük canım ☺
Gelir gelmez de temizliğe başladım çok yoruldum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık canımBizde bugün akşamüstü döndük canım ☺
Gelir gelmez de temizliğe başladım çok yoruldum![]()
Anladım abla asıl meseleyi fazla irdelemeyelim diye seyettimSorun bayram değil ya:)
@Blue_Perii inanma seni kandıryor
Niyet önemlidir canım oku nasıl istiyorsan:)
Sen bırakacağım en son kişisinBir kere ben açayım ne olacak sanki yada 23 Nisan da bana bırak topigi![]()
Sağol canımEllerine sağlık canımİyi yaptınız biraz değişiklik oldu:)
Ne olacak sanki sadece istedigim kişiye yok kalmadı derim tarifSen bırakacağım en son kişisin![]()
Evet cok alindim topigi terk ediyorum bidahada gelmiycem
Çocuklar için iyi olmuştur canımSağol canım
Öyle oldu bir gün denize gittik geldik sadece sahile inmedik kalabalıktır diye.☺Evde oturduk akşamları.
Yok baska yarismada gormustum zaten gene bir oyla kzanan :)Canım hatta normal süreden 5 dk sonra kapandı oylama:)
İlk değil daha öncede oldu:)Yani 1 oyla:)
İşte o zaman kul hakkına girmiş olursunNe olacak sanki sadece istedigim kişiye yok kalmadı derim tarifnolmus yani
![]()
Berabere bitsin dedik bitmedi:)Yok baska yarismada gormustum zaten gene bir oyla kzanan :)
Bir kereden bisey olmaz diyollaaaİşte o zaman kul hakkına girmiş olursunSana bıraktığım için günahı bana olur
![]()

İşte o bana uymazBir kereden bisey olmaz diyollaaa![]()
Evet canım birlikte güzel vakit geçirdikÇocuklar için iyi olmuştur canım![]()
Ooooo çok iyi olmuş canım:)Evet canım birlikte güzel vakit geçirdik ☺
Donmedi ikisi daha tatilleri bitmemiş
Öyle dedi sıpalar
Küçükle geldik yine ☺
Secendece ecevdece tacaticil yapacacagsicinEvet canım birlikte güzel vakit geçirdik ☺
Donmedi ikisi daha tatilleri bitmemiş
Öyle dedi sıpalar
Küçükle geldik yine ☺
Valla Allah yüzüme güldü stresiyim diye galiba, ablamlar koyden getirdi hem dendinin hem bizim etleri kesip dogramislar , burada etleri doğrayıp kıyma yaptık, hemen dağıttık gerisinide tek tek halledip buzluğa attık. Kemikleri bile ilk gün kaynattım kurtuldum tamamen. Sizde herşey sana kalmış çok zor ☹Et dograrken bir ara kafayı sıyırdım et dograrken bıraktım etleri video çektim klip yaptımkardeşler grubuna attım bir gülmek aldı beni
![]()
Kismet onaymis :) ben yatiyorum size iyi gecler :)Berabere bitsin dedik bitmedi:)
Evet canım hiç cikarmamistim ben .Ooooo çok iyi olmuş canım:)
Ne yapsınlar kaç aydır sıkıldılar:)
Vallaha uyuyamazdım bu geceEvet cok alindim topigi terk ediyorum bidahada gelmiycem![]()
İyi geceler canımKismet onaymis :) ben yatiyorum size iyi gecler :)