Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Eneeeeeee nur inmiş abla sana ismin Nuriye olsun mu ben seni net görmemiştim şeyyy saygısızlık ettiysem kusuruma bakma

Ohh be yaptım sıramı savdımmm
Rica ediyorum çok coşmayın da benim masam sönük kalmasın 1.olmakta gözüm yok ama ilk 5 te olabileyim bari yaa
Korkarak konu açtım kimbilir ne sofralar gelecek ağzımız açık kalacak amaaaniiiinnnnn dedimm

Ablacım şahanesinHayırlı yollarİyi tatiller ,keyfiniz bol olsun

Selam arkadaslar canim cok sıkıldı kardesim dun gece hastalanmis testi pozitif cikti simdi ne olcak diye bekliyoruz baya hastaydi eve doktorlar geliceklermis muhtemelen bizede bakicaklar kimde var ve ne olucak simdi diye dusnmeden edemiyorum bi bilinmezlik cok can sıkıcı

Çok geçmiş olsun canım inşallah sizde de çıkmaz kötü bir durum kardeşine acil şifalar diliyorum

Rabbim Şafii ismiyle tecelli buyursun canım üzülmeyin inşaAllah atlatırsınız

Çok geçmiş olsun canım inşallah sizde de çıkmaz kötü bir durum kardeşine acil şifalar diliyorum
Rabbim Şafii ismiyle tecelli buyursun canım üzülmeyin inşaAllah atlatırsınız
Sagolun insallah. Kendimiz icin endiseli degilimde annemlerin evinde yasli ve hasta amcam var insallah ona geçmemiştir biz sadece onun icin endiseliyiz yoksa dun cok agirmis ama bugun sikayetleri azalmis oyle dedi genc zaten 17 yasinda bakalim bisey olmiycak insallah

Allah korusun

çok geçmiş olsun.sizler nasılsınız peki

sen varya harikasın gönlü güzel,kendi güzel, huyu güzel kadın
çok eğlen örtmenim,Allah'a emanet

ben bu işi çözemedim
bakan bizi örnek il göstermiş.haftalardır vaka yok ya da 1-2 ayaktan hasta.ama millet anadan üryan maşşallah sokaklarda dipdibe :)
yakın olduğumuz dr lardan hastane boş diye duymasam inanmam ama valla doğru herhalde.
çıkın çıkın gelin kızlar buralar güzel

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…