- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
Beter böcüksünBen o kadar mı kötüyüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beter böcüksünBen o kadar mı kötüyüm![]()
Hayırlı Cumalar canımGünaydın güzelciğim.Hayırlı Cumalar ❤♥❤
Çok iyi haberİş güç çok yogun gecen sene sınav hazırlığı vardı o bitti cok sukur bu sene de ozel okulda çalısıyordum hem de cok fazla ozel dersim vardı nefes alamadım biraz da buraları unuttum gıbı oldu ama artık başınıza musallat olacagım korkun benden![]()
Kuzum doğum günün kutlu olsunheyyo bugün benm doğum günümhiç sevinemiyorum yaa 30 geçince kötü oluyormuş
oldum 31![]()
![]()
hadi bakalım herkes bana bu mübarek cuma gününde dua etsin baloncuk 31 yaşında bebeğine kavuşsun diye![]()
Doğum günün kutlu olsun canım benimheyyo bugün benm doğum günümhiç sevinemiyorum yaa 30 geçince kötü oluyormuş
oldum 31![]()
![]()
hadi bakalım herkes bana bu mübarek cuma gününde dua etsin baloncuk 31 yaşında bebeğine kavuşsun diye![]()
yaaaaaaa gerçektenmiKuzum doğum günün kutlu olsun![]()
Annemle aynı gün doğmuşsun
Allah gonlundekini yanına nasip etsin inşallah
![]()
yaşlanıyorum abla ya saçlarım beyazladı depresyondayımDoğum günün kutlu olsun canım benim
Daha nice mutlu yıllara
Kadın şarap gibidir yaş ilerleyince güzelleşir![]()
Uzaklaşın yakın oturduğunuzu görmeyeyimBirdik hep ne değişti ki![]()
Bir iki beyazlar sonra durur benim hiç yokyaaaaaaa gerçektenmibugün benmde annemle babamın evlilik yıldönümü
teşekkür ederim jennam aminnnnnnn
yaşlanıyorum abla ya saçlarım beyazladı depresyondayım![]()
teşekkür ederimmm![]()
Evet canım,tam da bugünyaaaaaaa gerçektenmibugün benmde annemle babamın evlilik yıldönümü
teşekkür ederim jennam aminnnnnnn
yaşlanıyorum abla ya saçlarım beyazladı depresyondayım![]()
teşekkür ederimmm![]()
Nevreste'ye kalkan eller kırılırUzaklaşın yakın oturduğunuzu görmeyeyim![]()
abla maşallahhhhhhhhhBir iki beyazlar sonra durur benim hiç yok
Bir ara 1-2 göründü sonra kayboldu![]()
Yaş ile alakalı değil canım genetik rahat olabla maşallahhhhhhhhh
benm 1-2 değil baya baya önlerm yanlardan resmen dans ediyor beyazlar.... malesef boyuyorum yoksa boyamak istemezdim hayat beni cok yordu![]()
![]()
Aynen öyleKorkup kaçtı yani![]()