Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo gayet güçlü bir rakipsiniz benim için çünkü ben son 3 te oluyorum sizin gibi ilk 3 te değilBen hep katiliyorum ama hic kazanamiyorum ki benden cekinmene gerek yok ben en iyi İhtimalle ikinci ucuncu falan oluyorum![]()
Yok yok yerleşmezmiş ev hemen öyle ya çok şaapma katılma artık buna geçti artık bu tühAynen öyle olacak gibi:)
Evimi yerleştirirsem bende yapacağımİstediğim tarifi hemde
![]()
Çok özenmeyin anneniz için düşünmeniz bile yeter yaaBen pazar günü yapacağım, pazartesi annemin doğum günü ona sürpriz olsun istiyorum ❤![]()
Öyle olacak zatenÇok özenmeyin anneniz için düşünmeniz bile yeter yaa![]()
Yok elden ele gezip bana döndüBu kategoride tecrubesiz oldugu icin herkes![]()
Ama geçen ay katılmadık özledikYok yok yerleşmezmiş ev hemen öyle ya çok şaapma katılma artık buna geçti artık bu tüh![]()
Sagol canimYoo gayet güçlü bir rakipsiniz benim için çünkü ben son 3 te oluyorum sizin gibi ilk 3 te değil![]()
Yok onun başka sahibi varHm ne acaba sigara boregimi![]()
Yaa litfen ama özenip de burada benim dereceye girme hayallerimi yıkmayınÖyle olacak zaten
Yaw he he![]()
Tamam işte diğer ay katılın hasret arttıkça vuslat güzel olurmuşAma geçen ay katılmadık özledik![]()
Hayaller benim yok mu, 40 lardayim benYaa litfen ama özenip de burada benim dereceye girme hayallerimi yıkmayın![]()
Yani daha 1 yılım mı var benimSagol canimbende yeni yeni iyi oy aliyorum bende hep sonuncuydum bir sene oldu katilali ramazanda sansim donmeye basladi oylarim yukseldi
![]()
Peki madem anneniz için özel bir gün olacak özenin tamam çok güzel yapın hatta annelere canımız fedaHayaller benim yok mu, 40 lardayim ben![]()
4 yılın varYani daha 1 yılım mı var benimolduu o zamaaann hepinize başarılar
![]()
Ya olsun eglenceli genede katilmak ben hic pes tmedim kac kere sonuncuydum en iyi ortalardaydim yeni yeni oy aliyorum yani insallah bir gun birincide olurumYani daha 1 yılım mı var benimolduu o zamaaann hepinize başarılar
![]()
4 çokmuş yaa4 yılın var![]()
İnşallahYa olsun eglenceli genede katilmak ben hic pes tmedim kac kere sonuncuydum en iyi ortalardaydim yeni yeni oy aliyorum yani insallah bir gun birincide olurum![]()