- 24 Eylül 2018
- 102.809
- 303.589
- 898
Yok,rahmetlinin ardından saygıyla helva yiyiyoruzSoğuklarda git bir daha ki yazı görme mi olsun mesac![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok,rahmetlinin ardından saygıyla helva yiyiyoruzSoğuklarda git bir daha ki yazı görme mi olsun mesac![]()
biri beni tanımlamış sanki marifetli gelin hahahahaKaynanan gelecek,boru mu?Gelinleri ne marifetli,ne kadar seviyor onları göster onlara
Minik Power
![]()
sıcaklar dışında iyiyim.. Hatay yanıyor yanıyorrrrrrr nemde var.. ama olsun kışı hiç sevmiyorum böylesine kabulümNasılsın şeker kız Candy![]()
![]()
minik o kadar hırs yapmaReçel için kase aldim tek sorun bir çeşit daha reçel yapmak![]()
Ben tam tersi,soğuk olsun,üst üste giyineyim kafasindayim,sıcakta asabi oluyorum,vahsilesiyorumbiri beni tanımlamış sanki marifetli gelin hahahaha
ay benm ilk ve son yemeğimdi çok şükür artık![]()
zehirlesem bu kadar etki yapmazdı
![]()
sıcaklar dışında iyiyim.. Hatay yanıyor yanıyorrrrrrr nemde var.. ama olsun kışı hiç sevmiyorum böylesine kabulüm
sen nasılsın
En büyük fobimDiş doktorundan geldim çok sinirliyim![]()
kışın işe her gidişimde lanet ediyorum bu soğukta işemi gidilir..Ben tam tersi,soğuk olsun,üst üste giyineyim kafasindayim,sıcakta asabi oluyorum,vahsilesiyorum![]()
Küp şeker koy kaseye ver,at gibi yesinlerReçel için kase aldim tek sorun bir çeşit daha reçel yapmak![]()
Yagmur hayatımın aşkıdırkışın işe her gidişimde lanet ediyorum bu soğukta işemi gidilir..
hele yağmur.. cinnet geçirttiriyor banabütün kış pandemi gibi evden çıkma deseler çıkmam gıkım çıkmaz
yemeğimi suyumu versinler bir odada kalırım![]()
![]()
geçmiş olsunDiş doktorundan geldim çok sinirliyim![]()
Hırstan değil hep ozensizdi son tariflerim daha ozenli olmalıminik o kadar hırs yapmaevdekileri koy gitsin
![]()
onu al bunu al herşey para kız
![]()
![]()
mevsimler konusunda ayran içmiş bulunmaktayızYagmur hayatımın aşkıdırRuh ikizim sanıyordum seni
![]()

Tişörtüme sildim gerek yokDur peçete vereyim![]()
Sondaki pony seker kız onlar yerine onu koymaKüp şeker koy kaseye ver,at gibi yesinler![]()
Olsun,gönüller ayrı olmasınmevsimler konusunda ayran içmiş bulunmaktayız![]()
geçmiş olsun
Hırstan değil hep ozensizdi son tariflerim daha ozenli olmalıBlue_Peri tabaklarını mi killanacaksin
dedi
Daha hoş şeyler de ekleyeyim dedim![]()

Senin kv ve eltişkon onlar,unicornlarSondaki pony seker kız onlar yerine onu koyma![]()
Bugün kocisko lar eltiskolar havada uçuşuyor bana onları ponçik göstermeye çalışmayınSenin kv ve eltişkon onlar,unicornlar![]()
HepsiniBugün kocisko lar eltiskolar havada uçuşuyor bana onları ponçik göstermeye çalışmayın![]()