Sağol canımYok canim cikarmam bisey bulacgim senin icinev iside hayirli olsun :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımYok canim cikarmam bisey bulacgim senin icinev iside hayirli olsun :)
Amin cümlemize canımAllah iyilik versin canım neler yapıyorsun![]()
O gün vazgeçti ya :)2 gün sonra aradı vicdan azabı çekmiş alın dediÇok şükür![]()
Nasıl ah ettiysek adam duramamis yerindeO gün vazgeçti ya :)2 gün sonra aradı vicdan azabı çekmiş alın dedi
Umarım bankada bir aksilik çıkmazYani bu sefer kendi teklif etti
![]()
Çok güzel yapıyorsun canım ara ara görüyorumFırsat buldukça yürüyüş,yeğenlerimle vakit geçiriyorum. Arada ailemi ziyarete gidiyorum ,öyle geçiyor günler:) Yarın yağış bekleniyor,inşallah yağar,heyecanliyim![]()
Tamam canım sana kolay gelsin hayırlı gecelerBen kaçar bugünkü kk sürem burada sona ermiş bulunmakta,kalin sağlıcaklasofrada başka baharae artık
![]()
Sadece siz mi kimler kimler ah ettiNasıl ah ettiysek adam duramamis yerinde![]()
Ellerine sağlık canım ev işi bitmiyorAmin cümlemize canım
Bir kaç gündür yogunlugum vardı bugun de temizlik falan öyle geçti ☺
Okullar da acilacakmis bakalım nasil olucak![]()
Arada koyuyorum cektikce,akrabalar falan mutlu oluyor beni iyi gördukceÇok güzel yapıyorsun canım ara ara görüyorum
Hadi inşaallah hava çok sıcak:)
Ben bile mutlu oluyorum.Her seferinde daha iyi görünüyorsunArada koyuyorum cektikce,akrabalar falan mutlu oluyor beni iyi gördukce![]()
![]()
Sağol canımEllerine sağlık canım ev işi bitmiyor
Sanmıyorum açılsın canım ya:)
Gorusuruz canımBen kaçar bugünkü kk sürem burada sona ermiş bulunmakta,kalin sağlıcaklasofrada başka baharae artık
![]()
Çok sağol canım benimBen bile mutlu oluyorum.Her seferinde daha iyi görünüyorsun![]()
![]()
Gezenti oldu çıktı yattihi günlerin acısını çıkarıyorArada koyuyorum cektikce,akrabalar falan mutlu oluyor beni iyi gördukce![]()
![]()
Ama rapor veriyorumGezenti oldu çıktı yattihi günlerin acısını çıkarıyor
Kukrim de evi beklesin![]()
İstersen vermeAma rapor veriyorum![]()
Öyle canım hayırlısıSağol canım
Öyle diyorlar bakalım bekleyip göreceğiz ☺
Hayırdır ev mı alıyorsunuz ☺