İyiyim canım benim çok sağolAblaciiiim napiyon nasılsın hayırlı olsun![]()
Sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım benim çok sağolAblaciiiim napiyon nasılsın hayırlı olsun![]()
Ben yaşlı değilim
Bu şey degilmi mune ablanın belalısı vardı bı
İyiyim canım benim çok sağol
Sen nasılsın![]()
İşte bunlar hem onun hem benim belalımBu şey degilmi mune ablanın belalısı vardı bı![]()
Şeytan diyo ki difol git ama ev tam size göreKendisi aradı canım :)Yoksa biz ev almaktan vazgeçmiştik:)
Allah yardımcınız olsunİşte bunlar hem onun hem benim belalım![]()
Allah iyilik versin canımAllah daha iyi etsin ablacım şükür bende iyiyim![]()
İnşaallah canım sağolNevreste bu arada hayırlı uğurlu olsun evi sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde oturursun inşallah..dişlerin dökülene kadar açların ağırana kadar inşallah
![]()
Kim canım o benim candostum olur @tolinBu şey degilmi mune ablanın belalısı vardı bı![]()
Sağol canım benimAllah yardımcınız olsun![]()
Dostun seni terk etmişKim canım o benim candostum olur @tolin![]()
Belalın mıİşte bunlar hem onun hem benim belalım![]()

Mune ablanin profilde takılıyordu bir ara ordan biliyorum benKim canım o benim candostum olur @tolin![]()
Benim yaşım seni niye bu kadar ilgilendiriyorBelalın mıhiç yakıştımı sana yaşlı başlı bir kadınsın
![]()
Ara verdi diyelim gelince sen gör buraları yakacammmm uleynnnDostun seni terk etmiş![]()
Sen bunları eskiden görseydinMune ablanin profilde takılıyordu bir ara ordan biliyorum ben![]()
Yok sık takılamaz işleri yoğun:)Ara verdi diyelim gelince sen gör buraları yakacammmm uleynnn![]()
Kk en sevdigim kişiler arasın ilk sırada yer alır tanısan sende seversinMune ablanin profilde takılıyordu bir ara ordan biliyorum ben![]()