- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Bu gidişle katilamiycam benKatılmayın yaa yarışmaya ne yapacaksınız boşverin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gidişle katilamiycam benKatılmayın yaa yarışmaya ne yapacaksınız boşverin![]()
O iş bendeKızlar konumu açtım, konu onaylandiktan sonra beni övün tamam mi![]()
EvetSende mi nevrosu bekliyorsun![]()
Hadi ya çok üzüldümBu gidişle katilamiycam ben![]()
Daha varmış belki kısmet olurHadi ya çok üzüldümkısmet değilmiş boşver
Yaa olmasın olmasın siz çok güçlü bir rakipsinizDaha varmış belki kısmet olur![]()
Kurdela pembe olmazsa oy vermemBöyle ponçik sofram olursa
Ekmeğe kurdele bağlanırsa
oylar N Nana ya değil bana ..
bak bu da uyumluEki Görüntüle 2661256
Kim ben mi yumurta bile kiramam ben hasliycam oyuzdenYaa olmasın olmasın siz çok güçlü bir rakipsiniz![]()
Ben niye görmedim
Ben az önce gördüm valla. Pankekler börekler havada uçuşuyorduBen niye görmedim![]()
İyiki görmemişim deseneBen az önce gördüm valla. Pankekler börekler havada uçuşuyordu![]()
O börek olmasa olmazdiBen az önce gördüm valla. Pankekler börekler havada uçuşuyordu![]()
Ayy karıştırdım pardon ama bi yarışmada sizin çok güzel bir yemeğiniz oldu hatırlıyorum ben. Hani sofralar kimin belli etmiyorduk ya o Zamandı sanırım
Ay teşekkür ederim,arada yapıyorum demekkiAyy karıştırdım pardon ama bi yarışmada sizin çok güzel bir yemeğiniz oldu hatırlıyorum ben. Hani sofralar kimin belli etmiyorduk ya o Zamandı sanırım
O yüzden katılmanızı hiç istemem yaniAy teşekkür ederim,arada yapıyorum demekki![]()