Esnaf değil mi hepsi aynı bunlarınİnanma kandırıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esnaf değil mi hepsi aynı bunlarınİnanma kandırıyor![]()
Mali biz hep böyleyiz sen denk gelmiyorsun.Hep sevgi pıtırcığıyızBakınız mali için bu bir dramdır![]()
Aynen esnaflar yaEsnaf değil mi hepsi aynı bunların![]()
Allah'tan herzaman denk gelmiyorum kalpten giderdim kesinMali biz hep böyleyiz sen denk gelmiyorsun.Hep sevgi pıtırcığıyız![]()

Özelden daha çok oluyor, ondan buralarda çok denk gelmezsin rahat rahat gelebilirsinAllah'tan herzaman denk gelmiyorum kalpten giderdim kesin![]()
Bunun aynı modelinden benim evde de var ama hep kandırdıklarını sanıyolar saflarımAynen esnaflar ya![]()
Füze at yaa böyle ölmemÖzelden daha çok oluyor, ondan buralarda çok denk gelmezsin rahat rahat gelebilirsin![]()

Evde olması fenaymışBunun aynı modelinden benim evde de var ama hep kandırdıklarını sanıyolar saflarım![]()
Benim kocam memur ondan bizde yalan yokFüze at yaa böyle ölmem![]()
Sende de esnaflık var haEvde olması fenaymışSeni sevmeyen ölsün
![]()
Benimki de kasap ama hep yalan dolan anacım o yüzden talimliyimBenim kocam memur ondan bizde yalan yok![]()
Yok canımSende de esnaflık var ha![]()
İşte Eloş sana canım,cicim,en sevdiğim derse inanma banada diyorBenimki de kasap ama hep yalan dolan anacım o yüzden talimliyim![]()
Öldürdün daha bi de toprak atıyon vicdansızİşte Eloş sana canım,cicim,en sevdiğim derse inanma banada diyor![]()
O zaman daha fazla anlatmayayımÖldürdün daha bi de toprak atıyon vicdansız![]()

O zaman daha fazla anlatmayayım![]()
Tasinma zor bilirim, Allah kolaylik versinKızlar, eşim,kardeşlerim bayağı kalabalık yapmaya çalışıyoruz.Çarşamba sabah büyük eşyalar taşınacak:)
Dolaplar bitti sayılır.Ama ne kadar az kaldı desekte çıkıyor bir şeyler
Bu son olur inşaallah hep bu evde kalırızEv taşımak zor
![]()
Ay ablacimm kolay gelsinKızlar, eşim,kardeşlerim bayağı kalabalık yapmaya çalışıyoruz.Çarşamba sabah büyük eşyalar taşınacak:)
Dolaplar bitti sayılır.Ama ne kadar az kaldı desekte çıkıyor bir şeyler
Bu son olur inşaallah hep bu evde kalırızEv taşımak zor
![]()