Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tavuk YemekleriKahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları
Tatlım gelinler babasının evine isterse gidebilsin diye şerh getirilse yeter.
İki oğlum var nasip olur da evlenirlerse karını niye getirmedin diye hiç kizmayacagim.
Ben de değişir miyim acaba
Sen ne diyorsun abla ben özellikle arayacağım bayramlarda gelmeye mecbur değilsiniz diye
Öyle bir kv olacağım ki gelinimin şükür duası sayesinde inşallah teala cennetlik olacağım ona muhteşem bir gelinlik yaşatacağım
Sen ne diyorsun abla ben özellikle arayacağım bayramlarda gelmeye mecbur değilsiniz diye
Öyle bir kv olacağım ki gelinimin şükür duası sayesinde inşallah teala cennetlik olacağım ona muhteşem bir gelinlik yaşatacağım
Yaa ben bunu kabul etmiyorum ya konumu geri çekeceğim sonra bu harika sofraları tek bir masaya şoplayacağım beğendiğim kısımları kesip. Olur mu Nevreste