Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Biz sadece karşı binadaki anneme birde kayınvalidemlerin bahçeye gidiyoruz.Maske takıyoruz genelde:)
Herkes tatilde gezmelerde:)Belkide biz hatalıyız:)Buna alışıp hayata adapte olmalıyız:)
Eşimin iş yerinde kendi ekibinden 10 kişi ile birlikte 60 kişi karantinada şuan :/

Biz sadece karşı binadaki anneme birde kayınvalidemlerin bahçeye gidiyoruz.Maske takıyoruz genelde:)
Herkes tatilde gezmelerde:)Belkide biz hatalıyız:)Buna alışıp hayata adapte olmalıyız:)
Okula nasıl yollayacagım diye düşünüyorum kızımı kolej olmasına ragmen korkuyorum ve okul cok temiz dezenfekte ediliyor sürekli bu corona olmadan o kadar titizler..cocuklar eve gidince mavi ısık devreye giriyor ama ben hala göndermekte kararsızım :110:

Bizim apartmanda da var:)Yan binada da var:)Sonumuz hayır olsun:)
Benim uan komşu karantina daymis eşimle muhabbet esnasında eşime söylemiş

Eşimde maske takıp evden cikmaman lazım demiş .bana öyle bişey soylemediler diyormuş :olamaz: ilk testi negatifmis biz negatif çıktıktan sonra öğrendik adam söylemedi ne kadar bize

Benim uan komşu karantina daymis eşimle muhabbet esnasında eşime söylemiş

Eşimde maske takıp evden cikmaman lazım demiş .bana öyle bişey soylemediler diyormuş :olamaz: ilk testi negatifmis biz negatif çıktıktan sonra öğrendik adam söylemedi ne kadar bize
İşte bizden çok onların dikkat etmesi lazım:)
Ama umursamıyorlar ne kadar ayıp:KK12:

Back
X