Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Bende de yoktu kız geçen sene 80 liraya aldım a101 den

Aşk olsun biizm gönlümüz zengin bir kerem hem ingilicce de bilioz biz. can you know baby?
Aay şaka yaptım kiz benimde var buarada caycim :KK8:
Ama çayı sevmem kahvecim daha kıymetli😍
Ama şimdi birşey beğendim termos.gibi filtre kahve Makinesi küçük görünce ucuzdur dedim bir tıkladım ki 620 TL mis 🙄

Minik senin ağrıların sadece hastalık olmayabilir.Sıkıntılarından ve her şeyi sorun yapmandan olabilir.Bunu hiç düşündün mü?
Onun farkındayım zaten korku panik ve stres anında ağrıyan yerlerim bir an da uyuşuyor kollarım boşalıyor gibi oluyor sinir anında falan 🤷🏼‍♀️

Ama şimdi birşey beğendim termos.gibi filtre kahve Makinesi küçük görünce ucuzdur dedim bir tıkladım ki 620 TL mis 🙄
Ben çaycıyım:)Çaysız hayat düşünemiyorum:)İş yaparken elimde bardak oradan oraya gezdim:)Birkaç gün önce iyi değildim kardeşim dedi sen çay içmedin galiba çay demle dedi :)O sıra nasıl olduysa unutmuşum:)İçtim kendime geldim:70:

Sen mi hava attın şimdi bana benim milyoncularda satılan 5 fincanlik kahvecim bilem yok :KK42:

Back
X