Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Ben çaycıyım:)Çaysız hayat düşünemiyorum:)İş yaparken elimde bardak oradan oraya gezdim:)Birkaç gün önce iyi değildim kardeşim dedi sen çay içmedin galiba çay demle dedi :)O sıra nasıl olduysa unutmuşum:)İçtim kendime geldim:KK70:
Bende kahve böyle ve çamasır suyu kokusunu almazsam o günü başım agırır :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ben çaycıyım:)Çaysız hayat düşünemiyorum:)İş yaparken elimde bardak oradan oraya gezdim:)Birkaç gün önce iyi değildim kardeşim dedi sen çay içmedin galiba çay demle dedi :)O sıra nasıl olduysa unutmuşum:)İçtim kendime geldim:KK70:
Bana çay nasıl tatlı geliyor biliyor musun imkansız olunca mesela hastanede çaycı yanımda geçince yada pazarda çaycı Çay dağıtırken mis gibi esiyor ya kokusu o zaman 😍

Seni biliyorum canım evet seviyorsun çayı 😍
Benim de kahve öyle birşeye kizayim üzüleyim arkadaşlar hemen sen gel bir kahve iç kendine gelirsin derler ☺️

Back
X