- 24 Haziran 2015
- 40.398
- 155.937
- 798
Uuuv beyazlar fışkırıyor benim evet yapıyorBoya cekmeyince kasinti yapiyor mu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uuuv beyazlar fışkırıyor benim evet yapıyorBoya cekmeyince kasinti yapiyor mu![]()
Beni de çagıraydın yaaa dalardım oyuna2 gündür sokak düğünü terörüne maruz kaldım yüksek dozda angara havaları dinledim![]()
Bak ben demiştimSeni sevmeyen ölsün beeeeeeee
Seni sevmeyen 200 kilo olsun beeee![]()
hem de ne çıkmak son zamanlarda kendi çıkıp terliklerini giyip gidiyorduÇocuk ne yapsın evde sıkılıyor:)Annenlerde iyi oluyordur.Akşam dışarı çıkmak yada bahçede dolaşmak:)
Ankaralı değilim ama seviyorum burayı deniz olmasa da olur kendi memleketimde deniz mi var sankiAnkara d edin mi akann sular durur çünkü Ankaraliyim yüzmeyi bilmem ama çok pis gemiler yakarım![]()
![]()
![]()
ilk gün biraz oynadıkta sonra sinir bozucu olmaya başladıöyle deme kız iki oyna sende evde
![]()
boyamqyqyim o zaman bu ara manyaklik uapasim varUuuv beyazlar fışkırıyor benim evet yapıyor![]()
Yani sen olmasaydın kime stres atacaktım sen olmasaydın kime sataşacaktımBak ben demiştim
Bu mesajı bir yerlere yapıştırın gözümüzün önünde kalsın
Teşekkür ederim![]()
![]()
Amin inşallah, karşılıklı evet,o da iyi biri olduğu için aramız iyi :)Allah bozmasın hep böyle kalın![]()
Gönül ister insan gibi yaşayalım yok anam bizimkiler doğuştan bozuk
![]()
ne çok Ankara bebesi varmış buradaBeni de çagıraydın yaaa dalardım oyuna![]()
Ortam müsait çocuk ne yapsın:)hem de ne çıkmak son zamanlarda kendi çıkıp terliklerini giyip gidiyordu
Ankaralı değilim ama seviyorum burayı deniz olmasa da olur kendi memleketimde deniz mi var sanki
ilk gün biraz oynadıkta sonra sinir bozucu olmaya başladı![]()
Yok ben hatay bebesine çok Ankara bebesi varmış burada![]()
Senin depresyonun gelmiş ben anladımboyamqyqyim o zaman bu ara manyaklik uapasim var
Bir kısacık erkek keism esti geçti aklımdan bir boyatmak geçti kendime tokat atnak istiyor gibiyim![]()

Ya iki dakika kalsaydı bari hep böyle mi olacakYani sen olmasaydın kime stres atacaktım sen olmasaydın kime sataşacaktım![]()

Tamam artık şimdi inip boğacam eltimiAmin inşallah, karşılıklı evet,o da iyi biri olduğu için aramız iyi :)
Yok Hatay değildir o Manisa bebesiYok ben hatay bebesi![]()
Saç yok ki model gözüksünSenin depresyonun gelmiş ben anladımboyama boşver hiç bulaşma ,erkek gibi değil de güzel bir model kestir biraz rahatlarsın
![]()
Ben çıkıp öpüp ineceğim,ortada buluşalımTamam artık şimdi inip boğacam eltimi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O kadar yakın mıTamam artık şimdi inip boğacam eltimi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

bilmukabele abla ortak noktalarımızdan sonra oturup çay kahve içmiş gibi komşuluk etmiş gibi akraba gibi hissetmeye başladımOrtam müsait çocuk ne yapsın:)
Seni artık çocukluğum gibi görüyorum:)Çok seviyordum ama bakış açım çok değişti:)