Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Bayramda kızçemler geliyor bize,minnoş kek delisi çok seviyor,hazırşıklara başlamam lazım şimdiden alışveriş filan.
Yaaa masallah anane olmak bunu gerektirir abla 😍biz gidecegimiz zamanda annem neler yapar alır kızıma. Çok şanslı minikler😉

Allah kolaylık versin canım:KK60:
Senin aklında neler var söyle arasından seçelim:)
Bak bu renkler güzel:)
Eki Görüntüle 2665176
Pembeyi bizimkiler kabul etmez, en alttaki i de cırtlak derler, damlayı boyatan olmuştu güzel olmamıştı🤦‍♀️
Ben de açık renk balkon altları mor istedim eşim beğenmedi😜gri beyaz olsun diyor O da

Usta boyacı Elalis Elalis i unuttum, Ona da sorayım, dış cephe boyası ne renk güzel olur🤔

Kulaklarım çın çın çınladı 🤣 menemeni ben almıştım ama ilk alınan tarif değildi, pankek ve mıhlama alınmıştı, ben menemeni sorduğumda 😊 yazlıkta olduğum için salaş bir kahvaltı hazırladım, evde olsam butik kahvaltı hazırlayacaktım ama kısmet bu ay böyle oldu 😌 çok içime sinmedi ama tarif alıp yapmamazlık olsun istemedim 😌 yükleyeceğim birazdan ☺

Kulaklarım çın çın çınladı 🤣 menemeni ben almıştım ama ilk alınan tarif değildi, pankek ve mıhlama alınmıştı, ben menemeni sorduğumda 😊 yazlıkta olduğum için salaş bir kahvaltı hazırladım, evde olsam butik kahvaltı hazırlayacaktım ama kısmet bu ay böyle oldu 😌 çok içime sinmedi ama tarif alıp yapmamazlık olsun istemedim 😌 yükleyeceğim birazdan ☺
Menemensiz olur mu bu kategori 🥰
İlk alınan yazmak istemedim alınanlardandı demek istedim ;)

Back
X