- 19 Kasım 2019
- 53.985
- 137.074
- 698
cokk eski pro bir üye ayhh birde hatırlasamYeni olan eski bir üye vardı sanırım onu diyor ablaNevreste msj yazanlardan belli olur aslında önceki kategoride :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cokk eski pro bir üye ayhh birde hatırlasamYeni olan eski bir üye vardı sanırım onu diyor ablaNevreste msj yazanlardan belli olur aslında önceki kategoride :)
Hanım abla mi :)cokk eski pro bir üye ayhh birde hatırlasam![]()
bak yine yaptı yapacağını
Heh ben bu üyeyi diyordum :))
Geçmiş olsun canfeb rahatsiDi demi önceden beri yeni bişey değil söylemiştin sankiNevreste inşallah pozitif çıkmaz
Eşimde zatürre geçiriyor şu an, ilaçla tedavi edilemezse akciğerden ameliyat olacak![]()
bak yine yaptı yapacağını
seni özledm canfebim seni![]()
Evet canım tekrarladi , .erken farkettik bakalım ilaçla atlatır inşallahGeçmiş olsun canfeb rahatsiDi demi önceden beri yeni bişey değil söylemiştin sanki

Bitkisel şeyler tetikler mi etkiler mi bilmiyorim ama bitkisel biseuler denediniz mi hiçEvet canım tekrarladi ,Dr u tanıdık biliyor o da rahatsızlığı olduğunu başka dra gitsen korona diye yatirirlar seni şu an dedi .erken farkettik bakalım ilaçla atlatır inşallah![]()
Yaptım da yemiyor ya ağzı burusuyormusBitkisel şeyler tetikler mi etkiler mi bilmiyorim ama bitkisel biseuler denediniz mi hiç![]()
Koca adam yemesi lazım benimki bamya dan nefret eder bamya yiyor iki senedir kabak ağzına sokmazdi kabak yemeği yapsana diyor yani şifa için bile olsa yemeli :/Yaptım da yemiyor ya ağzı burusuyormus![]()
Onları yer sebzeyle arasi iyidir ,kozalak şurubu yapmıştım ciğerlere iyi geliyor onu yemiyorKoca adam yemesi lazım benimki bamya dan nefret eder bamya yiyor iki senedir kabak ağzına sokmazdi kabak yemeği yapsana diyor yani şifa için bile olsa yemeli :/
aaa bunu görmemişim...Nevreste inşallah pozitif çıkmaz
Eşimde zatürre geçiriyor şu an, ilaçla tedavi edilemezse akciğerden ameliyat olacak![]()
Çok geçmiş olsunNevreste inşallah pozitif çıkmaz
Çam sakızı da iyi :)Onları yer sebzeyle arasi iyidir ,kozalak şurubu yapmıştım ciğerlere iyi geliyor onu yemiyor
sonuç çıktı mıSağol canım inşaallah...