Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
ay bugün birden aklıma geldin
bir gelmiştin ortalık neşelenmişti :KK36:
nasılsın :KK36::KK36::KK36:
Çok iyi değilim; öldürülen kız var ya pınar; yakın bir arkadaşımın yakın arkadaşı. Olayın en başından beri çok yıprandım; eğlenceliliğim bile askıya alındı :işsiz:
bir de benim iki gözümün çiçeği canparem kv e kızdım pek keyifsizim

Çok iyi değilim; öldürülen kız var ya pınar; yakın bir arkadaşımın yakın arkadaşı. Olayın en başından beri çok yıprandım; eğlenceliliğim bile askıya alındı :işsiz:
bir de benim iki gözümün çiçeği canparem kv e kızdım pek keyifsizim
zaten gelişinden anladım keyifsizliğini :(
pınar için hepimiz üzüldük.. tam bir vahşet... vahşet bile az kalır...
kelimeler az :( :(
kv gelince.. hepsi böyle ya :kızgın:

Yalnız ben bunc hamarat hatunun yanında çok ezik hissediyorum kendimi. Acıkınca yemek yapmamak için çilek yiyiyorum bugün mesela :KK45:
Gerçi birazdan kalkıp yapıcam mecbur. Az önce çorbayı neyseki yapabildim:işsiz:

Madame cocodan kovaladığım bir sepet vardı, stoğada zor giren bir sepet. Bugün geldi... Bunu hangi akla hizmet paketlediler anlamadım. Sinirden deliye döndüm :KK12:

Eklentiler

• 37362EA2-F3CB-42FB-B75A-A3274E7BE88D.webp
    37362EA2-F3CB-42FB-B75A-A3274E7BE88D.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 41
Begenmedim atacaktım kıyamadım 🤣🤣🤣
Bena gorede bir yemekle boy ölçüşecek kategori değil sofralar daha emekli, misal ben böyle sofra kurmam genelde kahvaltıda böyle tabak hazırlar yerizEki Görüntüle 2666070

Misal senin tabakların çoğu yemekten daha emekli, yanlış hatırlamıyorsam sucuk peynir şişle sunum yapmıştın, hamur yapıp açma yaptın, buram buram emek; bir et kavurma yada hazır yufka borekle bir olabilir mi asla asla asla :KK45:
Sende haklisin tabi boyle sofralarda emek daha fazla oluyor ama ben sunuma daha cok bakiyorum demekki 😃 bende tabiki her gun oyle sofra kurmuyorum zaten diyetteyim aylardir bir yumurta domates salatalik 😂 o sofrayi misafirime kurarim genelde :) sofra duzeni Dekorlar falan o acidan ben zorlanmiycam oy vermekte benim tarzim olan birkac sofra var onlara vericem :)

Back
X