Maşaallah arkadaşıma hayırdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşaallah arkadaşıma hayırdır
Benimde oğlanla ortanca da babanede tek çocukluyum bayrama kadarAmin cümlemizin hakikaten evin neşe kaynaklari onlar![]()
Benim oğlumda geçen ev taşırken 5 gün eve gelmedi:)Çok uyanık ev taşımaya yardım etmediBenimde oğlanla ortanca da babanede tek çocukluyum bayrama kadar![]()
Elim boş gece de oturuyorum ne yapayım ne yapayım dedim en iyisi arkadaşlarıma hatiralik seccadeler isliyim dedimMaşaallah arkadaşıma hayırdır![]()
Bak hele erkek değil miBenim oğlumda geçen ev taşırken 5 gün eve gelmedi:)Çok uyanık ev taşımaya yardım etmedi![]()
Ne şanslı arkadaşların varElim boş gece de oturuyorum ne yapayım ne yapayım dedim en iyisi arkadaşlarıma hatiralik seccadeler isliyim dedim
Nasılsın canım![]()
Aynen ya bu sıra nerede iş var bu kaçıyorBak hele erkek değil mi![]()
Sağol canımNe şanslı arkadaşların varİyiyim canım çok şükür
![]()
Büyüme atakları geliyor herhalde bunlara işimiz var ergenlikteAynen ya bu sıra nerede iş var bu kaçıyor
Babasına çekmemiş:)Eşim cidden bir sürü iş yaptı:)Camları o temizledi biz temizleyemedik![]()
Amin inşaallahSağol canımAllah her daim iyi etsin
.Bir Nescafe molası verdim
![]()
Sağol canım bu arada ortaokul kayıtları bizim 4 Ağustos ta baslayacakmisAmin inşaallah
Afiyet olsun![]()
Normalde çok yardım eder:)Odasını hep kendisi düzenliyor.Dolapları çok düzgün:)Büyüme atakları geliyor herhalde bunlara işimiz var ergenliktebenimkide bir değişik hallere bürünüyor bazen
![]()
Benimkiler 3 gün yoktu yarın gelecekler bakalımBenimde oğlanla ortanca da babanede tek çocukluyum bayrama kadar![]()
İyi hadi hayırlısı olsun:)Sağol canım bu arada ortaokul kayıtları bizim 4 Ağustos ta baslayacakmis ☺
Tadını çıkar :)Gelirler elbet:)Benimkiler 3 gün yoktu yarın gelecekler bakalım![]()
Sıkılınca kendimi buraya attik yineTadını çıkar :)Gelirler elbet:)
İyi işte ne güzel:)Kimse yok rahat rahat :)Sıkılınca kendimi buraya attik yine ☺
Seninki titiz ya karışıklık sıkıyor olabilirNormalde çok yardım eder:)Odasını hep kendisi düzenliyor.Dolapları çok düzgün:)
Ama bu sıra böyle işlerde kaçıyor:)Çok şaşırdım:)Annemden eve gelmedi![]()