Ne yaptın yine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaptın yine

bdv dolaşacagım birazNe yaptın yine![]()
Annemde öyle söyledi:)Seninki titiz ya karışıklık sıkıyor olabilir ☺
Ben mesela dağınık yerlerde oturamam afakan basıyor
Tadilatta falan nasıl darlaniyordim![]()
Keşkekeşke yağmur yağsa![]()
Gez gez bol bol yorum yazbdv dolaşacagım biraz![]()

Aynen bende öyleyim çünkü anlıyorum onuAnnemde öyle söyledi:)
Dağınıklığı sevmiyor ondan duramıyor diye:)
Etiketleyim seni herkes sana gelsinGez gez bol bol yorum yaz![]()
Benim elime ayağıma bisey takılsa hiç rahatsız olmam yeterki temiz olsunSeninki titiz ya karışıklık sıkıyor olabilir ☺
Ben mesela dağınık yerlerde oturamam afakan basıyor
Tadilatta falan nasıl darlaniyordim![]()
Bilmem ki olabilir aslındaYağmur altında gazoz içermisin benimle![]()
![]()
![]()
![]()
Neyse toparlandık sayılır:)Dolapları pazar gelecek o zaman bir daha her yeri dökeceğiz ondan bıraktım:)Aynen bende öyleyim çünkü anlıyorum onu![]()
Ayy ben deliriyorum geçen sene o tadilatta kafayı yiyecektimBenim elime ayağıma bisey takılsa hiç rahatsız olmam yeterki temiz olsun![]()
Etiketle etiketle direk banlanırsınEtiketleyim seni herkes sana gelsin![]()
Olsun Ananesi ile dursun biraz ikisine de iyi gelir hemNeyse toparlandık sayılır:)Dolapları pazar gelecek o zaman bir daha her yeri dökeceğiz ondan bıraktım:)
Bana karşı gelemiyorsun yavrum beBilmem ki olabilir aslında![]()
Yok artıkne dağınıklık ne pislige gelemiyorum mesela dışarda yemek yiyeceğimizi biliyorsam küçük şişeye domestos koyarım lavaboya gecememe pis bir eve gidexeksem yemek yer giderimdaha psikopatça hareketleriö vardır
Öyle oldu canım sağol:)Sesi çıkmıyor kalsın karışmayın dedi:)Olsun Ananesi ile dursun biraz ikisine de iyi gelir hem![]()
Niye editör degilmisin yardıma gel diye etiketleyecegimEtiketle etiketle direk banlanırsın![]()
Ben nasıl yapıldığını görmediğin sürece lezzetli ise yerimne dağınıklık ne pislige gelemiyorum mesela dışarda yemek yiyeceğimizi biliyorsam küçük şişeye domestos koyarım lavaboya gecememe pis bir eve gidexeksem yemek yer giderimdaha psikopatça hareketleriö vardır
pis kokan evde yemek yiyemem ter ve ayak kokuyorsa