- 4 Kasım 2019
- 27.886
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Çok iyi ozamanTabi ki canım en az iki oy hakkımız olacak![]()
şaka bi yana çok güzel bir deneyim oldu benim için şimdiden kazanana hayırlı olsun kendime de sağlık olsun temkileri diliyorum Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi ozamanTabi ki canım en az iki oy hakkımız olacak![]()
şaka bi yana çok güzel bir deneyim oldu benim için şimdiden kazanana hayırlı olsun kendime de sağlık olsun temkileri diliyorum Mune abla yetiş tehtid ediliyorum, banlayın lütfen hanfendiyiDeme öyle allah korusun zaten kim vurduya gidiyorum yakarım ulen burayı![]()
Mune ablaya da burdan selam olsun acımadı valla tırpanlı gacıMune abla yetiş tehtid ediliyorum, banlayın lütfen hanfendiyi![]()
![]()
Hihihihi o zaman yoruma hazırlanmaya başlayayımCanım zaten bir sürü sorun yaşadım çok matah değil
Yumurtayı bile fırında kavanozda haşladım düşün artık![]()
Uygun görülürse açılır herhalde canım oylama başlamadan. Bir eksik yok sanırım, birkaç ay oldu yeni konu açmayalı, unuttuğum bir şey de olabilir tabii
Canım insanlık hali bazen unutuluyor, belki öyledir diye yazayım dedimUygun görülürse açılır herhalde canım oylama başlamadan. Bir eksik yok sanırım, birkaç ay oldu yeni konu açmayalı, unuttuğum bir şey de olabilir tabii![]()
Çok teşekkür ederim canımCanım insanlık hali bazen unutuluyor, belki öyledir diye yazayım dedim![]()
Görmedim canım bildirimde pek gelmiyor:)Çok teşekkür ederim canım![]()
Evet nevroş onu bende fark ettim, bazın acılan konuları tesadüfi görüyorum bazen geliyorGörmedim canım bildirimde pek gelmiyor:)
Ooo nevreste yapmissin sofrayi ama acilmadi galiba :)Bende öyle canım sürekli kontrol ediyorum:)
Ben bazen yapılan yorumlarıda kaciriyorum ki çok aktifimdirBanada ta pazar günü tarifime beğeni gelmiş yen gördüm eskilere bakınca bildirimlerde orun var bu aralar
Evet o bende de oluyor konuya girip bakmadan bildirim gelmiyorBen bazen yapılan yorumlarıda kaciriyorum ki çok aktifimdir![]()
Yaptım ama ne şartlarda tam başladım eşim aradı.Kombi için gelecekler diye:)1 saat bekledim hatta hamuru yoğurduğum halde vazgeçtim:)Sonra 4 e geliyordu başladım yaptım bir şeyler:)Kızlarda evde yoktu:)Ooo nevreste yapmissin sofrayi ama acilmadi galiba :)
Ne zaman açılıyor abla merak ettimYaptım ama ne şartlarda tam başladım eşim aradı.Kombi için gelecekler diye:)1 saat bekledim hatta hamuru yoğurduğum halde vazgeçtim:)Sonra 4 e geliyordu başladım yaptım bir şeyler:)Kızlarda evde yoktu:)