AsiMavi ♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥ Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2008 3.300 20 158 - Yurtdışı 10 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi AsiMavi #1 slm kizlar pazartesi sabahi kahvaltiya misafirim var ve hepside erkek.7yada 8 kisi gelecek.sizce neler hazirlayabilirim.yardimlariniza ihtiyacim var kk nin becerikli hatunlari.
slm kizlar pazartesi sabahi kahvaltiya misafirim var ve hepside erkek.7yada 8 kisi gelecek.sizce neler hazirlayabilirim.yardimlariniza ihtiyacim var kk nin becerikli hatunlari.
ozgmm Guru Kayıtlı Üye 19 Nisan 2010 2.198 2 358 Kocaeli 10 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi AsiMavi #2 hıımmm ne hazırlayabilirsin. bi düşüneyim kafamçokkarıştı standart kahvaltılıkların dışında; peynirli börek maydanozlu ekmekler ( benim yemek tariflerimde tarifini bulabilirsin. kahvaltıda güzel oluyo) patates salatası sucuklu kaşar peynirli omlet şu dışarda satılan poğaçalarda güzel gidiyo kahvaltıda benim aklıma gelenler bunlar canım... bayanssulusmile
hıımmm ne hazırlayabilirsin. bi düşüneyim kafamçokkarıştı standart kahvaltılıkların dışında; peynirli börek maydanozlu ekmekler ( benim yemek tariflerimde tarifini bulabilirsin. kahvaltıda güzel oluyo) patates salatası sucuklu kaşar peynirli omlet şu dışarda satılan poğaçalarda güzel gidiyo kahvaltıda benim aklıma gelenler bunlar canım... bayanssulusmile
erenhava Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2009 7.743 1 156 Diğer 10 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi AsiMavi #3 normal kahvaltılık dışında: patates kızartması sucuklu yumurta sıgara böregi
AsiMavi ♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥ Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2008 3.300 20 158 - Yurtdışı 11 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi AsiMavi #4 tsk kizlar.yazdiklariniz iyi fikir oldu.ama malesef burda sucuk yokkkk.ben yurtdisinda yasiyorum.