kahvaltıya misafirlerim vvaaaar!! kızlar yardım

iksess

evlenmeden olmaz
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
144
0
46
Antalya
yarın kahvaltıya misafirlerim gelecek kızlar... ne hazırlasam dıye dusunuyorum.. ilk defa misafire kahvaltı hazırlayacağım :) bol çeşit olsun istiyorum.. patates kızartayım, menemen yapıyım, kek yapıyım, krep yapıyım, biber közleyim, sosis haşlayım ve kahvaltılıklar... başka ne yapabilirim??? çıkarmam gereken yada eklemem gerekenlere yardımcı olun kızlar.. misafirlerim arkadaşlarım bu arada 3 kişi gelecekler benimle 4 kişiyiz :)

tatlım ekmek fırınlarından hamur alıp pizza yapabılırsın o kadar guzel oluyorki anlatamam... kıyır kıyır oluyor...

birde bir sorum daha var... patates kızartması yerine patatesleri küp küp doğrayıp üstüne yumurtamı kırsam diyorum.. bunu yaparken patatesleri akşamdan doğrasam suya koysam sabaha kadar bişey olurmu??

bence küp küp doğraman daha güzel olur ben hep yaparım çokta lezzetli olur :56: mesela biber kızartabilirsin üzerine domates sosu dökerek harika oluyor kahvaltı için :56: başkada bişy yapma bence saydıkların yeterli diye düşünüyorum :)

fırında ekmek yapabilirsin
dilim ekmeklerin üstüne sucuk salam kaşar koyup fırına verebilirsin veya domates biber beyaz peynir :34:

taze patates varsa kabuklu kızart,lezzetinden parmaklarını yesinler,bayılıyorum:21:

Son düzenleme:
Back
X