Mezeler - Ordövrler Kahvaltlk Kalpli Sosis-Resimli(Ak dolu)

böylesine güzel birşeyi nekadar geç farkettim:kedi: haftasonu mutlaka yapacağım. iyiki paylaştınıza.s.

Bende bayıldım buna,
Evlenim kesinlikle denicem -tatlicadiarzu-
Ellerine sağlık canım

Çok harika bir sunum,en çok da sosisin içine yumurta kırdığın resmi sevdim.Hepsi ayrı estetik vallahi.Bence ilk önce yemek ilk önce göze hitap etmeli,resimlerdeki gibi.Eline sağlık canım

aman kimbilir daha ne güzel şeyler öğrenicez siteden canım harika bişey ya denemek lazım opuyorumnanaktan

yaa bu muhteşeem bi şeey incitanem!akannehir
ellerine fikrine aklına sağlık yahu :lepi: bayıldım bayıldıımmmm...

pekii... bişi geldi aklıma benim,
eşli arkadaşlarımızı çağıracağım cmt. akşamı yemeğe. özel olsun istiyorum kutlama gibi şeyler de olacak çünkü.
diyorum ki, bu şekli versek sosisten, içine ne koyabiliriz masaya meze olabilmesi için? yani mesela içine salatalık turşusu yakışabilir gibi ama tek başına...? ı ııhh CADIARZU mayonez de yakışabilir belki?fisfisfis

ne yapılabilir, bu süper görünen sosisin sofraya meze olarak konulması için kızlar? ne yakışır sizce

opuyorumnanaktanbende senin sekermi seker baldan tatli yorumuna bayildim canimopuyorumnanaktan

cok güzel düsünmüssün canim
madem kutlama gibi bir gece ve esli olucak
romantik olur inan
bazi arkadaslarimiz asik cimcimelerimiz
söyle fikir sunmuslardi
sosi kalpli ya icne ketcap SIKIP kirmizi olsa daha romantik daha kalpli durur diye
buda bir fikir olur belki sana canim
yada her kalpli sosisin icini ayri donatirsin
salatalik tursusuda iyi fikir
meze vari koymak istiyosun ya masaya
her birinin icine ayri yicekle süsleyebilirsin bence
yaparsan yorumunu beklerim canim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aah süper ya kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 ayrı ayrı üç beş tane koymak ve mezelerden doldurmak opuyorumnanaktan sevdim bu fikri teşekkürler tuanam.
benim de gece aklıma ne geldi, rus salatası güzel olur sanki di mi sosis içine? a.s
bir çiftimiz yeni evli, hem onların evliliklerini kutlucaz hem de diğer çiftimizin ataması oldu onu kutlucaz alkisalkisalkis
teşekkürler yardımın için vereliniortak

canim umarim denemissindir
cok merak ettim
ve aksaminiz güzel gecmistir insallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…