Mezeler - Ordövrler Kahvaltlk Kalpli Sosis-Resimli(Ak dolu)

canim umarim denemissindir
cok merak ettim
ve aksaminiz güzel gecmistir insallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ben de sabırsızlanıyordum sizlerle paylaşmak için

akşamımız çok güzel geçti masa tam istediğim özendiğim düşündüğüm gibiydi. çok çok mutlu oldum alnımın akıyla çıktım bu geceden herkes gönlünce güzel bir gece geçirdi diye opuyorumnanaktan

akşamın kısa özetinden sonraa... gelelim sosisli mezeye kaydirigubbakcemile3
incitanem sosislere senin verdiğin gibi şekil verip kızarttım. içine de rus salatası yapıp kalbin içini onunla doldurdum. tabaktan tabağa alınması zor olur diye de herkese ordövr tabağı hazırladım o tabağa tek tek kalpleri koydum cokacimcoook

misafirlerim beğendi görünüşünü tadını hihoyyyt
bakın bakalım kısceler siz beğenicek misiz

kalbin yanındaki top şeklindeki şey beyaz peynir ve krem peynirin karışıtılıp yoğurulup top haline getirilmiş; sonrasında da kırmızı toz bibere bulanmış hali. rakıyla gider diyekaydirigubbakcemile2
tabak bu kadarcık değil demeyin bunu mu yedirdin insanlara ordövr diye :tomato:
yanına yoğurtlu biber, acılı ezme ve iki renkli patates toplarından koydum. onların da fotolarını koyiim

uzun oldu ama birçoğunu burdaki arkadaşlarımdan aldığım fikirler sayesinde ve çok büyük hevesle yaptım paylaşmak istedim :hulya: :enbuyukkk:

incitanem sana çoook teşekkür ederim verdiğin fikir için a.s.

Son düzenleme:
canim benim harikasin ya
bayildim inanki
fikir süper
görüntü süper
eminim tatlarida nefis olmustur
ellerine emegine saglik
peynir toplarina bayildim denicem insallah bende
bide patates ve havuc canaklarin cok sirin ya görüntüler harika

çok hoş bir sunum olmuş... yumurtalı olan çocuklara da bir alternatif olur.. yağda yumurtayı benim büyük oğlum sevmiyor .. fakat böyle bir sunumla kesin yicektir. teşekkürler canım....

çok hoş bir sunum olmuş... yumurtalı olan çocuklara da bir alternatif olur.. yağda yumurtayı benim büyük oğlum sevmiyor .. fakat böyle bir sunumla kesin yicektir. teşekkürler canım....

tskler canim benim
insallah yaparsin ve oglusunada yedirtebilirsin
ben bu sosislerin ciceklisinide yaptim onuda tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

sevgililer günüde geliyooor hemde pazara denk geliyor aşkitoma bundan yapıcaaam
incitanemmmmm
ellerine sağlık canımcımm

sevgililer günüde geliyooor hemde pazara denk geliyor aşkitoma bundan yapıcaaam
incitanemmmmm
ellerine sağlık canımcımm

kessinlikle süper bir fikir canim benim
ne demek tatlim
seve seve paylastim sizlerle
opuyorumnanaktanhavada ask kokusu eksik olmayan günler diliyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…