kahve aliskanligi ve esimin bekar gibi takilmasi

Sahiden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
102
45
98
ne zor birseymis bu kahve aliskanligi.
evliligimi bitirme seviyesinde..
ustunede evde tv telefon ve sonra uyku..
9 aylik ne halde....

Biraz açsana konuyu

Edit: Ay kendıme çok güldüm . Kahve deyince hanı dedim acaba kahve içip içip duruyo heralde :KK70:

Smdi yorumları okuyunca anladım kahveciye gidiyomuş ..

Son düzenleme:
Kahve kaldı mı hala ya :110: ben küçükken aile apartmanında oturuyorduk babaannemler, halamlar falan. Babamlar kahveye gidince babaanneciğim apartmanın kapısını kilitler, annemle halama da asla kapıyı açmayacaksınız derdi. Babamla eniştem çok yatmıştır arabada :)

Ne yapıyor kahveye gidip? Okey falan mı oynuyor? Totoları da ağrımıyor bunların sandalye tepesinde.

kahvede isten sonra..zorla eve getiriyorum.
evdede tv telefon sonra uyku

Kahve kaldı mı hala ya :110: ben küçükken aile apartmanında oturuyorduk babaannemler, halamlar falan. Babamlar kahveye gidince babaanneciğim apartmanın kapısını kilitler, annemle halama da asla kapıyı açmayacaksınız derdi. Babamla eniştem çok yatmıştır arabada :)

Ne yapıyor kahveye gidip? Okey falan mı oynuyor? Totoları da ağrımıyor bunların sandalye tepesinde.

Eskisi gibi değil ama var. Hatta bin bir çeşit oyun var .okey,101, batak, çanak kağıdın envai çeşidi tavla

Gerçekten zor hala kahve var vallahi benim eşimde gidiyor ama Allah'tan çok gitmiyor Cumartesi pazar günleri sadece iki üç saat oda aynı konudan müzdaribiz

İlk senelerde %70 eşlerle %30 bireysel vakit geçirilmeliymiş acaba bu %70e uyku dahil mi?Eve getiren getiriyor valla işveli cilveli olmayan kısım dert yanıyor ben orta halice şikayete kaçmak üzereyim benimkide bireysel takılmayı sever kahvesi falan yoktur.

Öyle çok şükür aşırı gitmiyor benimle ilgilenir dışarı aktivitelerimizi yaparız sadece Cumartesi ve pazar günü iki üç saat takılıyor hafta içi hep evde gitmez yani

9 aylık evlisin kahveden çıkmıyor anladığım kadarıyla

Kuzum siz bu adamları pazardan mi seçiyorsunuz ?
Öyle deme be canım denk geldimi geliyor işte başına gelen bilir. :( kim ister böyle bi evlilik. Aynısı benimde başımda varda.

Teyzem kahveden alir gelirdi kocasini :sinirli:
Valla isiniz zor kahve kulturu diye birsey var memleketimizde adamlar sosyallestiklerini saniyor bir tur bagimlilik gibi birsey ama sizinki erken baslamis

Öyle deme be canım denk geldimi geliyor işte başına gelen bilir. :KK43: kim ister böyle bi evlilik. Aynısı benimde başımda varda.

Kimse istemez de hiç mi fark edilmiyor bu adamlar anlamıyorum benim dayım da öyleydi biz yengeme söyledik bak bunun bu alışkanlığı var kadın 8 sene sonra bıraktırdı resmen çekti yani

evliliğe adapte olamamış bir evlilik terapistine mi gitsenz acaba

Back
X