Kahve aşığı

Tatlis123

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
38
6
16
Kızlar canım çok turk kahvesi çekti markete de gitmeye useniyorum son kullanma tarihi 08/2015 olan bi paket kahve var hic açılmamış alındığından beri dolapta duran bir şey olur mu yapsam

Bişeycik olmaz zehirlenip acillik olma ihtimali dışında .

Birşeycik olmaz bence.
Geçen bir arkadaşa gittik kahve yaptı içtik sonra kahveyi ne kadar tükettiğimizden bahsediyorduk.
Arkadaş dedi benim hiç aram yoktur dört yıldır bu paket yarım olarak evde duruyordu falan biz şaşırdık tabi ama bünyemiz kaldırdı durumu çok şükür yaşıyoruz. :KK45:

Birşeycik olmaz bence.
Geçen bir arkadaşa gittik kahve yaptı içtik sonra kahveyi ne kadar tükettiğimizden bahsediyorduk.
Arkadaş dedi benim hiç aram yoktur dört yıldır bu paket yarım olarak evde duruyordu falan biz şaşırdık tabi ama bünyemiz kaldırdı durumu çok şükür yaşıyoruz. :KK45:

:confused: o nasıl bişeydi yaa öyle. En azindan dürüstmüş arkadaş :KK54:

:confused: o nasıl bişeydi yaa öyle. En azindan dürüstmüş arkadaş :KK54:

Dürüst olduğu kadar azcik cimri olmayaydı da yeni bir gayfe alaydı dimi. :KK51:
İstemeye falan gelseler gözü kapalı sunar adama dört yıllık kahveyi. :KK45:

Fal bakabiliyor musun? O zaman karşılıklı içelim. Ama ben fal bakmayı bilmiyorum. Bu arada bekleyen kahve bayatlar, tadı bozulur muhtemelen ama dert olur mu, sanmam. Bana fal bakacak mısın? :)

Kahve Aşıkları daze daze kahveler alıp için daha lezzetli oluyor ve alınacak bir kaç yer oluyor zati:)) Her çekim yapanların kahveside alınmaz:))

Back
X