- 24 Haziran 2015
- 40.222
- 155.421
- 798
Herkes bana özenmişYooo biz en son 20 kişiydik ama ben ara veriyorum artık. Baya devam ettik senden sora evva zaten yurumuyordu ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes bana özenmişYooo biz en son 20 kişiydik ama ben ara veriyorum artık. Baya devam ettik senden sora evva zaten yurumuyordu ki![]()
Öyle canımAz dinlenelim valla tatil olsun ,darlandim ben![]()
Ben başlayacağım inşaallahYooo biz en son 20 kişiydik ama ben ara veriyorum artık. Baya devam ettik senden sora evva zaten yurumuyordu ki![]()
Yuruyecegim ama yarışma babinda değilBen başlayacağım inşaallah3-4gündür bacaklarım çok ağrıyor,korkuyorum artar diye
![]()
Bugün hiç yurumedim fire verdim hiç olmadığım kadar tembelim.bufun ,Herkes bana özenmiş![]()
![]()
Arada oluyor ya öyle bende bu ara inan ki herşeyi zordan yapıyorumBugün hiç yurumedim fire verdim hiç olmadığım kadar tembelim.bufun ,![]()
Yorulduk,sıkıldıkArada oluyor ya öyle bende bu ara inan ki herşeyi zordan yapıyorum![]()
Şu sıralar bende zamanda yetmiyorskldm virüs bitseArada oluyor ya öyle bende bu ara inan ki herşeyi zordan yapıyorum![]()
Ayne öyle canımYorulduk,sıkıldık![]()
Ah canım inşallah yaŞu sıralar bende zamanda yetmiyorskldm virüs bitse
İyim fıstık şükür sen nasilsinİyiyim canım benimsen nasılsın ❤
Allah iyilik versin canım bende iyiyim ne olsun aynı devamİyim fıstık şükür sen nasilsin
Geldimmm ama cayjmida aldimda geldim baskasindan birsey icmeyeym dedimBir ara uğra bana anlat yavrum![]()
Küçük 1+1 yeter onaKayar mi hiç askooo benim gönlümde senin yerin ayrıama ona da yer var
![]()
Yok o beni istemiyor zatenKüçük 1+1 yeter ona![]()
Yine bana kaldın![]()