- 24 Eylül 2018
- 101.979
- 301.841
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jenaciiiiiim
İyi geceler
geç oldu ama![]()
İnşallah canım ❤İnsallah yeni yılda halledelim bu konuyu tatlı tatlı![]()
Olsun canjm farketmez daha batisindan karadenizliyimRize de okudum da Rizeliysen hemen ordan girecektim konuyaiyi bakalım memnun oldum efendim tekrardan
![]()
Tek basina bekleyecek olursun gibime geliyor canommBugün kk çok coşkulu yarın yine saat 00:00 da hepinizi burada bekliyorum kızlar![]()
Hele o yılbaşıli konunun üstüne,milletin aklına düştü bir kereTek basina bekleyecek olursun gibime geliyor canommkimseler olmicak gibi
Sen gittin önce
Konu olmasa da zaten akla gelen bisi canimHele o yılbaşıli konunun üstüne,milletin aklına düştü bir kereben de kitap okurum ya da dizi izlerim o vakit
![]()
Ben de iyiyim güzelliğimm öpüyorum mutlu gecelerBen de seni özledim canimiyiyim şükür,sen nasılsın?
![]()
Günaydın mini mini minnniiiikkGünaydın![]()
Bende merak ettim yaEn son 19 Aralıkta gelmişsin,insallah bir sorun yoktur canimbenneyanginlargordum ❤
Simdi baktım dun son görulme diyor ,ama yazmadan durmaz ki,anlamadimBende merak ettim ya![]()
Yazar yazar o bize birşey yoktur inşallah.Simdi baktım dun son görulme diyor ,ama yazmadan durmaz ki,anlamadim![]()
İnsallah canim ,iyidir mutlakaYazar yazar o bize birşey yoktur inşallah.