- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.101
- 598
Napiyim b.king kapalıŞimdi şuanmi. Çöp gibi olunca insan tabi yer yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napiyim b.king kapalıŞimdi şuanmi. Çöp gibi olunca insan tabi yer yani![]()
Tatlı şey seniYa ben onu bı etiketleyemedim çok zor ismi var peşin soyliyim de trip yeniyim![]()
O hiç doymuyor ve 2.5 kiloAhh teyzem acıktın mı sen.
Ya kaç oldu meme olsun diyorum, lütfen meme olsun diye beddua eder misin?Simitler olur inşaallah![]()
Şaka bı yana kullaniliyor smdi nabiyor peki canim sorun gectimiOğlum için kullandik bir süre takma kullanmıştı hatta paket bitmeden farklı doktora gidince o iptal etti kullanmayın dedi protezi
Sende Elif'imCanım nevoşum çok tatlısın❤
![]()
Hayır basen olsun,simit olsunYa kaç oldu meme olsun diyorum, lütfen meme olsun diye beddua eder misin?![]()
Çöp deyince aklıma cılızŞimdi şuanmi. Çöp gibi olunca insan tabi yer yani![]()
Savaşa mı gidiyoruzDeme öyle düşman kuvvetleri duyar
Böyle tipler var ya kendini çok önemli sanan onlardan oldum![]()
vas :FO hiç doymuyor ve 2.5 kilo![]()
Basen mevcut ona bsy diyemem ama simit olmasın benceHayır basen olsun,simit olsun![]()
Pandemi mahvetti nerdeyse 2 yıl olacak muayene olamıyorŞaka bı yana kullaniliyor smdi nabiyor peki canim sorun gectimi
Ayy kötü zamana denk gelmiş dis zor bide.. Allah yardımcısı olsun kuzucgunPandemi mahvetti nerdeyse 2 yıl olacak muayene olamıyorolan dişleri ile devam ona herşeyin yumuşak kısmını veriyoruz uemeklerde