- 4 Kasım 2019
- 27.886
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Yaparsın vala bende çok severim sor kaça aldın diyeEvdeki odunlardan bende yapcam böyle inşallah çok hoj![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaparsın vala bende çok severim sor kaça aldın diyeEvdeki odunlardan bende yapcam böyle inşallah çok hoj![]()
Evva sen nerelerdeydin bu aksamYaparsın vala bende çok severim sor kaça aldın diye![]()
Ooo muhasebe de meslektaş olacağız deseneTamam mazeretin geçerli ,iyi uykular olsun..Çocuklarımin öğretmeni oldum.
.
Ben bankacılık ve sigortacılık mezunuyum.Ayni zamanda şu anda iki üniversite okumaya çalışıyorum Çocuk gelişimi birde muhasebe ve vergi uygulamaları![]()
Bugün dibek içtim türk kahvesi içmedim yapayım bariBak oda süper oluyor dibeğe kıvam katıyor harikasın![]()
Coh paradir bu rahat 80 vardırYaparsın vala bende çok severim sor kaça aldın diye![]()
Sen şuan çalışıyorsun degil mi canımOoo muhasebe de meslektaş olacağız desene![]()
Uff tatlılar bak
Canım iki gündür görümcem evde malum dikkatli olmaya çalışıyorumEvva sen nerelerdeydin bu aksam
Bende muhasebeciyimTamam mazeretin geçerli ,iyi uykular olsun..Çocuklarımin öğretmeni oldum.
.
Ben bankacılık ve sigortacılık mezunuyum.Ayni zamanda şu anda iki üniversite okumaya çalışıyorum Çocuk gelişimi birde muhasebe ve vergi uygulamaları![]()
5 tlCoh paradir bu rahat 80 vardır
Yarasın tosunumaBugün dibek içtim türk kahvesi içmedim yapayım bari![]()
Bende muhasebe finansman dış ticaretBende muhasebeciyimortak nokta bulduk 2 tane
Evet canım. 1 yıl oldu tekrar başlayalıSen şuan çalışıyorsun degil mi canım
Allahım yaBen şüpheliyim evva dan işi vardır sanırım![]()
Kargo parasını vereyim bana da yolla bari
çok iyiSade dibek cok hafif geliyor ikisi bir super oluyorBak oda süper oluyor dibeğe kıvam katıyor harikasın![]()
Bana takilirsan böyle olarAllahım ya![]()
Çocuk bir tane herhlade sendeEvet canım. 1 yıl oldu tekrar başlayalı