• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahve Bahane Sohbet Şahane Dostlar

Uuu bu saatte kiz ben gunduz yerken bile odum kopuyo ama tabi yiyorum yjne de 🤣🤣 aklima cok fena dustu guzelde yapmissin ben sodamii iceyim bi tane activa yogurdum var onu yiyeyim icindeki pitirlari manti hayal edeyim 🤣 ya yapar ya hazir alir yaparm yarin . 2 tabaklik diyorsan baya azdir o esimi 2 kisi say goruntude degiL ama masallah yer bi tik dha cok yapmali
Esim sevmiyor ya kendime yaptım yalnizim evde yarina da bi tabak kaldi en azindan 🤣 canin cekti affet :oops: kendin yap bence hazırlar bana pek lezzetli gelmiyor ici boş çoğu

Esim sevmiyor ya kendime yaptım yalnizim evde yarina da bi tabak kaldi en azindan 🤣 canin cekti affet :oops: kendin yap bence hazırlar bana pek lezzetli gelmiyor ici boş çoğu
Estagfurullah o nasil soz benim canm herseyi cekmeye meyilli senden oturu degil benden oturu 🤣🤣
Ya evde yapnca daha guzel oluyor tabide suan pek o enerjide degilim sanki acilirim belki sonraya dogru bakalim kismet

Estagfurullah o nasil soz benim canm herseyi cekmeye meyilli senden oturu degil benden oturu 🤣🤣
Ya evde yapnca daha guzel oluyor tabide suan pek o enerjide degilim sanki acilirim belki sonraya dogru bakalim kismet
Benden ötürü beyaa :KK70:

Back
X