- 22 Ağustos 2015
- 29.793
- En iyi cevaplar
- 1
- 87.015
- 798
Naci hoca da fenaya benziyor sessiz atın tekmesi ağır olur derlerNaci hocayı izlerken 'var bir hayalimiz' derken buluyorum kendimi, onu da sarıp sarıp izliyorum mesela...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naci hoca da fenaya benziyor sessiz atın tekmesi ağır olur derlerNaci hocayı izlerken 'var bir hayalimiz' derken buluyorum kendimi, onu da sarıp sarıp izliyorum mesela...![]()
Dızı de zaten tek masum olan, asansor. Kımsenın kullanmadığı....Naci hoca da fenaya benziyor sessiz atın tekmesi ağır olur derler![]()
Keşkül sürat bencede almalı bizi delip edip edip ödül alacak zatenAyyy gormedım daha ya, beklerım o anasından. Yalnız o kadın en ıyı oyuncu odulu falan almalı hm. Resmen kadını gorunce geriliyorum, harıka rol yapıyor![]()
Dızı de zaten tek masum olan, asansor. Kımsenın kullanmadığı....
Anasının ak sutu gibi helal olsun, cıddı rol yapıyor kadın.Keşkül sürat bencede almalı bizi delip edip edip ödül alacak zaten![]()
Ah bayram, benli recebim.bayram ya çok safii bence
Aynen öyle vallahiAnasının ak sutu gibi helal olsun, cıddı rol yapıyor kadın.
O sahneye cıkınca ben bile kendimin ugursuz olduguma inanıyorum![]()
Başına vurdu kadının ona da göz koyar oAh bayram, benli recebim.
Kacsa kurtarsa kendını keske ordan..yoksa gulben en son onun basına kalacak![]()
Ben memduh efendi ile safıs arasında bısey olur diye beklerken, Naci hocam girdi diziye tum delı halleri ve karızmasıyla.Başına vurdu kadının ona da göz koyar o![]()
Bak onu ben de düşündüm..Ben memduh efendi ile safıs arasında bısey olur diye beklerken, Naci hocam girdi diziye tum delı halleri ve karızmasıyla.
Ha bir de klarnetı ile.
Doymadım doyamadım sevmelere seni ben.
O sahneyi izlerken aglamıs olabilirim.
Hıc bıkmam, yerli yersiz hazırım