- 4 Kasım 2019
- 27.886
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Oldumu pekiHiçbirşey kabul etmedi sistem hep alındı alındı en son bıktım yazdım bitane ahahhaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldumu pekiHiçbirşey kabul etmedi sistem hep alındı alındı en son bıktım yazdım bitane ahahhaha
Onay süresi var yavrumOldumu peki![]()
He tamam hayırlı olsun şimdidenOnay süresi var yavrum
Diyeti bozalı çok oldu canımDiyettemisin yoksa
Şimdi boğazda sıkıntı yok öyle düşünmeyin iyi yerim illaki yiyecek bişey bulurum kendimeYa ben yapmayi da seviyorum yemeyi de keske sevmesem yahut lezzetsiz yapsam
Evva ben sana yaparim istersenn
Olsun ki muzkicanımı da unutmam hiçHeryerden anlaşılıyor yine muzkad olduğun![]()

Hayırlı olsun kardeşOlsun ki muzkicanımı da unutmam hiçama artık JES yo yo
![]()
Sağol yavrummmHayırlı olsun kardeş![]()
Evvoş kahkaha attım allah seni almasın ahahhahahhaa evva suJessu koysaydın bari![]()
Hayırlı olsun JES o ye mamini mamma mikrofon şovEvvoş kahkaha attım allah seni almasın ahahhahahhaa evva su![]()
Evvaaaaa yeter la yeter çatladım gülmekten ahahahahHayırlı olsun JES o ye mamini mamma mikrofon şov![]()
![]()
Benimki kabul olursabiraz uzun olacakEvvaaaaa yeter la yeter çatladım gülmekten ahahahahsen bekle şubatı
![]()
Yav uzun muzun yapma allah için böyle güzel hiç değişmeBenimki kabul olursabiraz uzun olacak![]()