Oda çok yoğun sık gelmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda çok yoğun sık gelmiyor
Oooo afiyetler olsun efenimmmmHelloGündüz kahve çok içtim bari havuç suyu içeyim biraz da vücuda faydalı birşey olsun
.
Nasılsınız ,nerelerde ne alemde siniz hanımlar.
Ay içinde bir sıkıntı var sanki Cat diye catlayacagim ben
Eki Görüntüle 2750651
Bana da denk gelmiyor evetOda çok yoğun sık gelmiyor![]()
Canlı dersler yoruyorBana da denk gelmiyor evet![]()
Evet hiç kolay değil gerçekten, bir an önce eski düzene dönülse keskeCanlı dersler yoruyor![]()
Keşke ama bir dene daha böyle gider benceEvet hiç kolay değil gerçekten, bir an önce eski düzene dönülse keske![]()
Aşılar yapılırsa yavaş yavaş normale döneriz inşaallahEvet hiç kolay değil gerçekten, bir an önce eski düzene dönülse keske![]()
MaalesefKeşke ama bir dene daha böyle gider bence
İnsallah canim ,çok aminAşılar yapılırsa yavaş yavaş normale döneriz inşaallah![]()
Aa gene pisti oldk bende renklileri yikadim kuruttum kaldirdim . Dunku yemegmn yanina kurufasulye yaptim . Bide pazara cikip geldm . Bolca kahve ictimBugüne pek bir isim kalmamıştı sadece çamaşır yıkayıp kuruttum canım.sen neler yaptın
![]()
Şifa olsunBen ıhlamur koydum içeceğim![]()
Sağol canımŞifa olsun![]()
Oo ellerine sağlıkAa gene pisti oldk bende renklileri yikadim kuruttum kaldirdim . Dunku yemegmn yanina kurufasulye yaptim . Bide pazara cikip geldm . Bolca kahve ictimoyle aksam oldu iste
Yarinda nevresimleri filan degistirecegim gunduz de kahve ictgmzde birlikte icelim burda ama gnduz pek denklesemiyoruz kmseyle
Uykucu şirinBen kahve yapacaktım ama![]()
Anlastik canimOo ellerine sağlıkAa bende bugün çok kahve içtim
.
Tamam gündüz de ses ederim denk gelirsek içeriz![]()