- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Nerdesin senUyuyacağım diyen kimse uyumamış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerdesin senUyuyacağım diyen kimse uyumamış![]()
Benim annemAma hergün atanlardan bıkmıştımbütün özlü-özsüz sözler de duruma koyulmaz ki
![]()
Aaa evettSusamlar şişko gösteriyor![]()
Geldim gececiyim gibi çok yağıyorNerdesin sen![]()
Yoksa hiç şişko değilimdirAaa evett![]()
Kesinlikle öyleBenim annem
Sanki koymak zorundaymis gibi hissediyor
55 yaş uzerine yasak gelmeli durum yasağı![]()
Eski seni özlemiş olabilirimGeldim gececiyim gibi çok yağıyor![]()
Her gün koyuyor bişey bir de altındaki yazıyı mikrofonla yazmayı öğrenmiş destan yazıyorKesinlikle öyle![]()
Valla biraz iyi bile geldi çokça harkeet etmem lazımmış telefonu alınca çok sabit duruyorumEski seni özlemiş olabilirim![]()
Anneme wp kapanacak dedim. Başka uygulama yükleyeceğim. Hemen durum var mı onda da dediHer gün koyuyor bişey bir de altındaki yazıyı mikrofonla yazmayı öğrenmiş destan yazıyor![]()
Annem neyi tikladiysa 3 gün wat... Kapandı babamdan görüntülü aramış yapalım sunu kimse yapivermiyor fotoğraf paylaşıyorum diye diyorAnneme wp kapanacak dedim. Başka uygulama yükleyeceğim. Hemen durum var mı onda da dedi![]()
Haklısın miniğimValla biraz iyi bile geldi çokça harkeet etmem lazımmış telefonu alınca çok sabit duruyorum![]()
Tüm eklemlerimden ses geliyor Perşembe randevum varHaklısın miniğim![]()
Allah şifa versin canım benim inşallah herşey yolunda gider senin içinTüm eklemlerimden ses geliyor Perşembe randevum var![]()
Geçmiş olsun canım. Ne rahatsızlığın varTüm eklemlerimden ses geliyor Perşembe randevum var![]()
Ankilozan spondilit canım tüm eklemleri etkileyen bir hastalık :/Geçmiş olsun canım. Ne rahatsızlığın var
Amin inşallah tüm hastalar için öyle olurAllah şifa versin canım benim inşallah herşey yolunda gider senin için❤
Amin miniğimAnkilozan spondilit canım tüm eklemleri etkileyen bir hastalık :/
Amin inşallah tüm hastalar için öyle olur![]()
Rabbim şifa versin inşallahAnkilozan spondilit canım tüm eklemleri etkileyen bir hastalık :/
Amin inşallah tüm hastalar için öyle olur![]()
Sağol Allah razı olsun canımRabbim şifa versin inşallah![]()