• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahve bahane

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sdnrkl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2025
38
0
1
25
Kızlar ne zaman kahve içsem bu şekilde bir süliet beliriyor sizin dikkatinizi çeken ne oldu rastlantı mı sizce siz ne görüyorsunuz fal bakmıyorum içtiğimde bu şekil beliriyor

Nerede kız silüet, dümdüz icilmis gibi geldi bana

Dua eden bir kadın var, duası kabul olacak az kalmış:)

Allah aşkına 2 yudum içince biraz köpük eksiliyor eksilen yüzeyde köpükler azalıyor . Kohezyon azalıyor ortası boş kalıyor ne var bunda anlam arayacak Allah aşkına

bknz. Adezyon ve kohezyon
Valla çok zekisin abla tebrik ederim seni hemen çözdün ben düşünemedim bunu dimi 5 6 defa aynı şeye denk geldiğim için sordum yani edisonsun hemen koydun teşhisi

Nerede kız silüet, dümdüz icilmis gibi geldi bana
Hiç içmedim farklı yerlerde de içince denk geldim 5 ,6 defa gördüm o yüzden
Dua eden bir kadın var, duası kabul olacak az kalmış:)
teşekkür ederim diğerleri hemen yargı modunu açmış 5 ,6 defa denk gelince farklı yerlerde o yüzden sormak istedim sağolun

Valla çok zekisin abla tebrik ederim seni hemen çözdün ben düşünemedim bunu dimi 5 6 defa aynı şeye denk geldiğim için sordum yani edisonsun hemen koydun teşhisi
rica ederim aşkım 100 kez de kahve içsen aynısı olur , anlam arama öpüyorum ...

not : Adezyon ve Kohezyonu Michael Faraday 1861 yılında bulmuştur..
1879'da Edison ampulü icat etti

teşekkür ederim diğerleri hemen yargı modunu açmış 5 ,6 defa denk gelince farklı yerlerde o yüzden sormak istedim sağolun
Ne demek gece gece fal da baktırdın:) türbanlı ve bebek isteyen biri varsa tanıdığın öyle gibi geldi

Ne demek gece gece fal da baktırdın:) türbanlı ve bebek isteyen biri varsa tanıdığın öyle gibi geldi
Yok ben fal için içmiyorum sadece dikkatimi çekti görsel o yüzden 🤣haneye hayırlı olsun 💕😁

Kızlar ne zaman kahve içsem bu şekilde bir süliet beliriyor sizin dikkatinizi çeken ne oldu rastlantı mı sizce siz ne görüyorsunuz fal bakmıyorum içtiğimde bu şekil beliriyor

Çenesi uzun yaşlı bir adam var sanki 😄 ins aynı şeyi görüyoruzdur 😄😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X