• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahve bahane

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kahvenin köpüğünü tam yapmayı becerememiş , içtiği yudumdan açılan ortasında anlam arayan , ilimden bilimden uzak arkadaş , senin beynin o işaretteki kadar bile etmez haberin olsun
kahvenin köpüğünü tam yapmayı becerememiş , içtiği yudumdan açılan ortasında anlam arayan , ilimden bilimden uzak arkadaş , senin beynin o işaretteki kadar bile etmez haberin olsun
senin gibi insanlar genelde kendini zeki sanır ama aslında sadece kaba ve kibirli olduklarını gizleyemezler ben anlam sordum sen karakterini döktün ortaya bu kadar üstünlük taslayarak yazan biri aslında içinde ne kadar ezik olduğunu belli ediyor

25 yaşındasın ve şu bo... tan şekilden sonuç çıkarmaya çalışıyorsun, seninle anlaşabilseydim kendimden şüphe ederdim zaten.
kahveye değil bana sinir kusmuşsun gibi neden her şeyi bu kadar büyütüyorsun normal bir yorum yapsan kimse ölmeyecek inan

kahveye değil bana sinir kusmuşsun gibi neden her şeyi bu kadar büyütüyorsun normal bir yorum yapsan kimse ölmeyecek inan
Teyze meyze, +50 kadınlar falan derken aklınca bizimle alay edeceğini düşünüyorsun ama değil mi? Küseceksen oynamayalım o zaman, sinirimi kusmak isteyeceğim son insan da sen olursun, ne diye uğraşayım senle. Sen git şekil şükül aramaya devam et.

Kızlar ne zaman kahve içsem bu şekilde bir süliet beliriyor sizin dikkatinizi çeken ne oldu rastlantı mı sizce siz ne görüyorsunuz fal bakmıyorum içtiğimde bu şekil beliriyor
Fala inanmayın..Bunu sormaniz da fala bakmak ve inanmak anlamına geliyor. Fal diye birşey yok, atıp tutturmak var 😁

Ortadaki şekilden mi bahsediyormuş yaaa 😂😂 ay ben anlayamadım olayıı demekki
Sana da afiyet olsun:) çıkarsa at bakalımmm

Teyze meyze, +50 kadınlar falan derken aklınca bizimle alay edeceğini düşünüyorsun ama değil mi? Küseceksen oynamayalım o zaman, sinirimi kusmak isteyeceğim son insan da sen olursun, ne diye uğraşayım senle. Sen git şekil şükül aramaya devam et.

Bu kadar alındığına göre bir yerden dokunmuş demek. Neyse şaka anlayışını geliştirdiğinde yine konuşuruz 😂

Bu kadar alındığına göre bir yerden dokunmuş demek. Neyse şaka anlayışını geliştirdiğinde yine konuşuruz 😂
Ne diyon yavrum sen, siteyi de kullanmayı bilmiyorsun daha, kimi alıntılıyorsun, kime cevap veriyorsun belli değil

Ne diyon yavrum sen, siteyi de kullanmayı bilmiyorsun daha, kimi alıntılıyorsun, kime cevap veriyorsun belli değil

Hepinize tek tek giydirdim zorunuza mı gitti oku bak kime alıntı yaptıysam görürsün😂

Hepinize tek tek giydirdim zorunuza mı gitti oku bak kime alıntı yaptıysam görürsün😂
Falını tekrar yorumluyorum iyi dinle; sanrı gören genç bir kız var falda, kafasında değişik şeyler kuruyor, yapamadığı şeyleri yaptı zannediyor. Biraz dikkatli olsun kafa gitmiş gibi duruyor.

Bilmiyorum abla +50 yaş grubuyla pek anlaşamıyorum
Şu gençlerin de kendinden büyüklere "teyze" diyerek hakaret ettiğini sanması! Bu yaş grubu kadınlar bu tarz söylemlerden gocunacak kafayı o kadar geçmişler ki bilemezsin. Herkes yaşlanır, yeni bir bilgi değil. Ayrıca konuda karşılıklı olarak geçen yazışmalar genel olarak çok seviyesiz olmuş, bu foruma yakışmıyor 😏

1000033343.webp

Şu gençlerin de kendinden büyüklere "teyze" diyerek hakaret ettiğini sanması! Bu yaş grubu kadınlar bu tarz söylemlerden gocunacak kafayı o kadar geçmişler ki bilemezsin. Herkes yaşlanır, yeni bir bilgi değil. Ayrıca konuda karşılıklı olarak geçen yazışmalar genel olarak çok seviyesiz olmuş, bu foruma yakışmıyor 😏
Onlar başlattı😒

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X