Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kedim bile daha akıllıyaşı gerçek olmayabilir konu sahibinin şüpheleniyorum.. 3 yada 5
Kim başlatırsa başlatsın yine de hoş değil, gerek yok.. Benim düşüncem..Onlar başlattı![]()
dünyada yaratılmış tüm mahlukatlar bundan akıllıdır. Kedine kurban olsun.Benim kedim bile daha akıllı![]()
Doğru söylüyorsunuz ben normal soru sordum gül geç maksat eğlence olsun hemen bir yerden vurmaya kalkmalar dayanamadım bende yaniKim başlatırsa başlatsın yine de hoş değil, gerek yok.. Benim düşüncem..
Kız kahvenin köpüğünü içmiş yarmışsın ortayı tabi ordan şekil çıkar ne yorum yapalım biz o şekleDoğru söylüyorsunuz ben normal soru sordum gül geç maksat eğlence olsun hemen bir yerden vurmaya kalkmalar dayanamadım bende yani
Noktayı da koydun tam oldu he baya havalısındünyada yaratılmış tüm mahlukatlar bundan akıllıdır. Kedine kurban olsun.
İçmedim içmedim içmeden attımKız kahvenin köpüğünü içmiş yarmışsın ortayı tabi ordan şekil çıkar ne yorum yapalım biz o şekle![]()
Tamam içip ters çevirip at bi de öyle görmeye çalışalımİçmedim içmedim içmeden attım![]()
25 yaşındayım hemşireyim abla var mı başka soruyaşı gerçek olmayabilir konu sahibinin şüpheleniyorum.. 3 yada 5
Onu yarın geceye saklayımTamam içip ters çevirip at bi de öyle görmeye çalışalım
Sen gerçekten ortasındaki şekili mi sordun? Bak ciddi soruyorum ergen ergen cevap vermeİçmedim içmedim içmeden attım![]()
Sen deDoğru söylüyorsunuz ben normal soru sordum gül geç maksat eğlence olsun hemen bir yerden vurmaya kalkmalar dayanamadım bende yani
Sen gerçekten ortasındaki şekili mi sordun? Bak ciddi soruyorum ergen ergen cevap verme
Üçün birini sordum ye gelSen gerçekten ortasındaki şekili mi sordun? Bak ciddi soruyorum ergen ergen cevap verme
Sen varken bana düşmez onu yemek.Üçün birini sordum ye gel