• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Kahve beni arap baciya cevirdi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Qscar

GüçBendeArtık
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
245
5
296
Şanlıurfa
Kizlar imdaaaat Cok sık kahve peelingi yaptım ve yan etki olarak cildim koyulasti napicam varmi bi çözümü Beyaz tenimi geri istiyorum

Burda çok önerilince yaptim ve ilk denememde cilt tonumun koyulastigini farkettim hatta burda da paylaştım o dönem ama olmaz öyle şey yanılıyorsun dendi . Bir süre sonra eski haline döndü . Yalnız değilmişim umarım kısa zamanda eski haline döner . Pirinç unu maskesi belki süreci hızlandırır .

Burda çok önerilince yaptim ve ilk denememde cilt tonumun koyulastigini farkettim hatta burda da paylaştım o dönem ama olmaz öyle şey yanılıyorsun dendi . Bir süre sonra eski haline döndü . Yalnız değilmişim umarım kısa zamanda eski haline döner . Pirinç unu maskesi belki süreci hızlandırır .
Teşekkürler cevabın için 1 hafta kaldı ama geçti şükür Dediğin gibi pirinç suyu hızlandırdı Kahve peelingu güzel ama ayda bir yapılmalı bence

kahve telvesini sürerken aynı zamanda içine limon suyu sıkarsanız kararma yapmayacaktır.

Back
X