- 12 Temmuz 2011
- 4.841
- 1.874
- 373
- Konu Sahibi Bilincsiz Taksir
-
Lütfen sabah attıgım fala bakar mısınız lütfenB Beyazakrep nerelerdesin? Bir şey mi oldu kız merak ettim
Canım benim kahve falında bir yeteneğim yok maalesefLütfen sabah attıgım fala bakar mısınız lütfen
Bir arkadaşa bakayım yazmışsınızda siz değilmiydiniz acaba karıştırdım mıCanım benim kahve falında bir yeteneğim yok maalesef
Yok canım ben tarot bakıyorum kahve değilBir arkadaşa bakayım yazmışsınızda siz değilmiydiniz acaba karıştırdım mı
Anladım kusura bakmayın bana bakabilir misiniz tarot nasıl bakılıyorYok canım ben tarot bakıyorum kahve değil
Canım soru cevap şeklinde bakıyorumda evde değilim şimdi. Sabah mesajlaşalım seninleAnladım kusura bakmayın bana bakabilir misiniz tarot nasıl bakılıyor
Tamam inşaAllahCanım soru cevap şeklinde bakıyorumda evde değilim şimdi. Sabah mesajlaşalım seninle
Babyyyy kızz senle tutuşan enerjilerimizi yirimNapıyorsunuz kızlaaar?
Kendimden korkuyorum o zaman:))Babyyyy kızz senle tutuşan enerjilerimizi yirimtek tek çıkıyor fincanımdaki telveler
Yaaaaa banada fal baksanızKendimden korkuyorum o zaman:))
karşılıklı bakıyorum canımYaaaaa banada fal baksanız
sabah mesaj atamadım şidi konuşsak olur muCanım soru cevap şeklinde bakıyorumda evde değilim şimdi. Sabah mesajlaşalım seninle
Aman koşturup duruyorum bi hastane bizim evdekileri bir temizlik haftasınu da arkadaşın Doğum günü vardı bir türlü siteye arada baktım yoğun olarak giremedimB Beyazakrep nerelerdesin? Bir şey mi oldu kız merak ettim
Yarın müsaitsen bakalım birbirimizekarşılıklı bakıyorum canım
Oluuur:)Yarın müsaitsen bakalım birbirimize
Sen biraz daha soru sor banada adam akıllı bakalım çok havada oldu içime sinmedi hiçAman koşturup duruyorum bi hastane bizim evdekileri bir temizlik haftasınu da arkadaşın Doğum günü vardı bir türlü siteye arada baktım yoğun olarak giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?