Kahve de sohbet de şa-ha-ne!

Ben de istiyorum ya, surekli kaslarimi catiyorum yoksa, cizgi oldu resmen kas catmaktan.

Ben de istiyorum ya, surekli kaslarimi catiyorum yoksa, cizgi oldu resmen kas catmaktan.
Ben sürekli kaşlar karşılıklı horon tepiyordu ve istediğimde şimdi oynatıyorum adam ünlü bir doktor ama ben adını bilmiyorum benim sosyetik arkadaşım götürdü ama yerini biliyorum

Ben sürekli kaşlar karşılıklı horon tepiyordu ve istediğimde şimdi oynatıyorum adam ünlü bir doktor ama ben adını bilmiyorum benim sosyetik arkadaşım götürdü ama yerini biliyorum

Sorsana ona memnun kaldiysan ben de denemek istiyorum ya. Nefret ediyorum sinirli goruntu olusmasindan, gerci sinirliyim :)))

Canım bence eğer çizgin derin değilse daha başlama botoks a ben 37 oldum minyon tipte olduğum için yaşımı göstermiyordum ama çizgiler belirginleşince mecbur kaldım ve şunu söyleyim aynaya bakıyorum 37 demezsin gerçekten bi 24 falan oldum

Kas arama mudahale etmezsem cizgi olacak, 18 yasinda da vardi kendileri bir gun guneslendim, eve geldim kaslarimin arasinda beyaz iki cizgi var, megersem guneslenirken bile kas catiyormusum oralar beyaz kalmis, geriso bronzlasmis:)))

Kendini iyi hissedeceksen yaptır çizgiden eser kalmıyor haftaya gittiğimde tam otursun botoks resmimi çeker yollarım
Kız botoksları halletmişken selülitlere de çare bulayım sana: Eda taşpınar var ya kendini at gibi fırçalıyormuş. Yeni öğrendim, bi arkadaş da yapıyor etkisini gördüm dedi. Forumda da çok yorum var, al sabah akşam fırçala kendini

Ama beleşse atayım paralıysa malesef son çektiğim krediyle saçımı ve botoksumu yaptırdım 12 ay ödeyeceğim

Kanka bedava degil o yuzden gec
Gerci ben 5 tlye attim Yiramir diye bir falciya herkes cok begenmis
Bedava istersen Google Playde Falaaddin diye bir uygulama var ona takil her gun 1 bedava fal
Bir de yildizname.com.tr nin uygulamasi var, onu ilk indirisinde bedava kredi geliyor
Belesler bu kadar

Firca gercekten kan dolasimini cok hizlandiriyor
Kese de ayni etkiyi gorur
Onemli olan bacaktaki kan dolasimini hizlandirmak
Yukari-asagi damar yonunde yumusak hareketlerle banyoda ovalasaniz bile olur fircaya cok gerek yok.

Firca gercekten kan dolasimini cok hizlandiriyor
Kese de ayni etkiyi gorur
Onemli olan bacaktaki kan dolasimini hizlandirmak
Yukari-asagi damar yonunde yumusak hareketlerle banyoda ovalasaniz bile olur fircaya cok gerek yok.
Aynen, kan dolaşımını düzene sokunca görüntü güzelleşiyormuş. Sen yaptın mı şeri?

Aynen, kan dolaşımını düzene sokunca görüntü güzelleşiyormuş. Sen yaptın mı şeri?

Panpacim ben ipek kese aliyorum Watsons'tan. Her dusta kolumu bacagimi kibarca ovaliyorum bu kadar :)
Daha nitelikli bir sey istersen Watsons'ta atkili firca var hatta markasi da Eda Taspinar :) Fircanin avantaji olu deriyi de temizliyor.

Panpacim ben ipek kese aliyorum Watsons'tan. Her dusta kolumu bacagimi kibarca ovaliyorum bu kadar :)
Daha nitelikli bir sey istersen Watsons'ta atkili firca var hatta markasi da Eda Taspinar :) Fircanin avantaji olu deriyi de temizliyor.
Aynen kuzu aldım başladım ben, yapıyorum kısa bi süredir. Bakalım yazın görcez

Merhabaa, kahve falı bakıyorum,fallaşmak isteyen varsa yazabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…