- 30 Eylül 2017
- 233
- 283
- 103
- Konu Sahibi Bilincsiz Taksir
-
nakit 550 kredi kartı 600 tl verdim ama ama şöyle söyleyim çok mu çok memnun kaldım hani bazı botoks lu hatunlar var mimik bile yapamıyorlar ben rahat kaşlarımı kaldırabiliyorum yapıştırma gibi değil sadece çizgilerim YÖK oldu adam işin ehli çok doğal kimse anlamadı ve 10 yaş kafadan attı
Ben sürekli kaşlar karşılıklı horon tepiyordu ve istediğimde şimdi oynatıyorum adam ünlü bir doktor ama ben adını bilmiyorum benim sosyetik arkadaşım götürdü ama yerini biliyorumBen de istiyorum ya, surekli kaslarimi catiyorum yoksa, cizgi oldu resmen kas catmaktan.
Ben sürekli kaşlar karşılıklı horon tepiyordu ve istediğimde şimdi oynatıyorum adam ünlü bir doktor ama ben adını bilmiyorum benim sosyetik arkadaşım götürdü ama yerini biliyorum
Canım bence eğer çizgin derin değilse daha başlama botoks a ben 37 oldum minyon tipte olduğum için yaşımı göstermiyordum ama çizgiler belirginleşince mecbur kaldım ve şunu söyleyim aynaya bakıyorum 37 demezsin gerçekten bi 24 falan oldum
Kız botoksları halletmişken selülitlere de çare bulayım sana: Eda taşpınar var ya kendini at gibi fırçalıyormuş. Yeni öğrendim, bi arkadaş da yapıyor etkisini gördüm dedi. Forumda da çok yorum var, al sabah akşam fırçala kendiniKendini iyi hissedeceksen yaptır çizgiden eser kalmıyor haftaya gittiğimde tam otursun botoks resmimi çeker yollarım
Ama beleşse atayım paralıysa malesef son çektiğim krediyle saçımı ve botoksumu yaptırdım 12 ay ödeyeceğim
Kız botoksları halletmişken selülitlere de çare bulayım sana: Eda taşpınar var ya kendini at gibi fırçalıyormuş. Yeni öğrendim, bi arkadaş da yapıyor etkisini gördüm dedi. Forumda da çok yorum var, al sabah akşam fırçala kendini
MissCherryBlossom kahven hazırda varsa at bakayım sana uzun zamandır bakmamıştım ve kısa bakmıştım yanlış hatırlamıyorsam şöyle detaylı bakayım sana
Bende istiyorumTamam bende içer yollarım karşılıklı bakışırız bu aralar ihtiyacım var
Aynen, kan dolaşımını düzene sokunca görüntü güzelleşiyormuş. Sen yaptın mı şeri?Firca gercekten kan dolasimini cok hizlandiriyor
Kese de ayni etkiyi gorur
Onemli olan bacaktaki kan dolasimini hizlandirmak
Yukari-asagi damar yonunde yumusak hareketlerle banyoda ovalasaniz bile olur fircaya cok gerek yok.
Aynen, kan dolaşımını düzene sokunca görüntü güzelleşiyormuş. Sen yaptın mı şeri?
Aynen kuzu aldım başladım ben, yapıyorum kısa bi süredir. Bakalım yazın görcezPanpacim ben ipek kese aliyorum Watsons'tan. Her dusta kolumu bacagimi kibarca ovaliyorum bu kadar :)
Daha nitelikli bir sey istersen Watsons'ta atkili firca var hatta markasi da Eda Taspinar :) Fircanin avantaji olu deriyi de temizliyor.
Merhabaa, kahve falı bakıyorum,fallaşmak isteyen varsa yazabilir :)Dertleşelim, fallaşalım, dinleyelim, söyleyelim, hepsini tek kalemde hep birlikte yapalım! Koşun koşun gelin, çıkın çıkın gelin! @pythiatursucuk B Beyazakrep ve daha sığdıramadığım değişik isim ve ebatlarda KK üyeleri! İçtiğimiz kahveler kadar kafa açıcı yanında yediğimiz çikolatalar kadar tatlı bir muhabbetimiz olsun, yeni topic hayırlı olsun kızlar!
Yeminlen aklımda sabah sen vardın turşu, sana yazacaktım. Tam okuyamadım, bi konuda hoca falan demiştin. Din, dua hususlarında bilgili misin?Selamlar kızlar sohbetiniz bol olsun.
MissCherryBlossom senin ban yeni mi açıldı daha :)
B Beyazakrepnaizen @pythia dedikodular birikmiştir.
Selamlar kızlar sohbetiniz bol olsun.
MissCherryBlossom senin ban yeni mi açıldı daha :)
B Beyazakrepnaizen @pythia dedikodular birikmiştir.
Canım özelden yazdım sanaAnlat hayır olsun gündüz niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?