- Konu Sahibi Bilincsiz Taksir
-
Bak canım bende sana kahve bakarım
1 den 77 e kadar sayı mı söyleyecektim
Tamam canım yarın ben hastaneyim 3 r kadar gene akşam müsait olurum dışarda int yok sorumu sormam laxım ne gerekiyorsa ben sana mesaj atayım sen gündüz yor akşama ben okurumTamam canım yarın bakayım :) yok sayı olayı melek destesinde sanırım.
Bugün ders falan vardı yoruldum yedi sayfaya yakın not geçirdim yarın müsait olduğunda mesaj at bana ben evdeyim zaten bakayım :)
Dodoe ben sana fal bakmıştım bu aralar çok mesaj atan var dediklerin çıktı diye sende var mı bir gelişme dediklerimde çıkanlar oldu mu çünkü bazı kişiler soruyo beni memnun etmek için mi söyledin diye ben merak ettim sadece ve şunu da belirteyim ben kimseyi memnun etmek için iyi şeyler söylemem resimde gördüğümü o an neyi hissediyorsam onu söylerimTamam canım yarın bakayım :) yok sayı olayı melek destesinde sanırım.
Bugün ders falan vardı yoruldum yedi sayfaya yakın not geçirdim yarın müsait olduğunda mesaj at bana ben evdeyim zaten bakayım :)
MissCherryBlossom kahven hazırda varsa at bakayım sana uzun zamandır bakmamıştım ve kısa bakmıştım yanlış hatırlamıyorsam şöyle detaylı bakayım sana
Nerelerdesin kanka yoksun özlettin kendini son dedikoduları vereyim geçen hafta ben siteye küstüm bu hafta barıştım iç kahvede falına bakayım seninSelam kzilar nasilsiniz? yorgunum bugun sizler de ne var ne yok,kahve icesim avr ama yapasim yok:)
Nerelerdesin kanka yoksun özlettin kendini son dedikoduları vereyim geçen hafta ben siteye küstüm bu hafta barıştım iç kahvede falına bakayım senin
Tamam canım yarın ben hastaneyim 3 r kadar gene akşam müsait olurum dışarda int yok sorumu sormam laxım ne gerekiyorsa ben sana mesaj atayım sen gündüz yor akşama ben okurum
Dodoe ben sana fal bakmıştım bu aralar çok mesaj atan var dediklerin çıktı diye sende var mı bir gelişme dediklerimde çıkanlar oldu mu çünkü bazı kişiler soruyo beni memnun etmek için mi söyledin diye ben merak ettim sadece ve şunu da belirteyim ben kimseyi memnun etmek için iyi şeyler söylemem resimde gördüğümü o an neyi hissediyorsam onu söylerim
Canım benim gittiğim klinik ti adam sosyete ye yapıyor kimse anlamadı botoks yaptırdığımı alnımda iki tane derin çizgi vardı kayboldu haftaya tekrar kontrolüm var çok doğal yapıyo kasap gibi herkesi bir odaya alıyo tak tak vuruyo iğneyi acıdı ama bu yürek acılara alışkın güzellik için 30 saniye değer o acıyaNiye kustun yavru kus? Ben de yoktum, pek keyfim yoktu be olur ya insana zaten durumlari da biliyorsun. Botoz mu yaptirdin ben de yaptirmak istiyorum ya:S acimiyor degil mi? Dur iceyim geliyorum, fincani yollamissin sana sallayayim azicik:)
Canım benim gittiğim klinik ti adam sosyete ye yapıyor kimse anlamadı botoks yaptırdığımı alnımda iki tane derin çizgi vardı kayboldu haftaya tekrar kontrolüm var çok doğal yapıyo kasap gibi herkesi bir odaya alıyo tak tak vuruyo iğneyi acıdı ama bu yürek acılara alışkın güzellik için 30 saniye değer o acıya
Anlat hayır olsun gündüz niyetineKizlar ruyalardan anlayan var mi? B Beyazakrep anliyor musun sen?
Tamam ama sana ozelden yazacagim olur mu, benim icin kyimetli bir ruya cunku olur mu tatlimAnlat hayır olsun gündüz niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?