Kahve de sohbet de şa-ha-ne!

Tamam canım yarın bakayım :) yok sayı olayı melek destesinde sanırım.
Bugün ders falan vardı yoruldum yedi sayfaya yakın not geçirdim yarın müsait olduğunda mesaj at bana ben evdeyim zaten bakayım :)
Tamam canım yarın ben hastaneyim 3 r kadar gene akşam müsait olurum dışarda int yok sorumu sormam laxım ne gerekiyorsa ben sana mesaj atayım sen gündüz yor akşama ben okurum

Tamam canım yarın bakayım :) yok sayı olayı melek destesinde sanırım.
Bugün ders falan vardı yoruldum yedi sayfaya yakın not geçirdim yarın müsait olduğunda mesaj at bana ben evdeyim zaten bakayım :)
Dodoe ben sana fal bakmıştım bu aralar çok mesaj atan var dediklerin çıktı diye sende var mı bir gelişme dediklerimde çıkanlar oldu mu çünkü bazı kişiler soruyo beni memnun etmek için mi söyledin diye ben merak ettim sadece ve şunu da belirteyim ben kimseyi memnun etmek için iyi şeyler söylemem resimde gördüğümü o an neyi hissediyorsam onu söylerim

Selam kzilar nasilsiniz? yorgunum bugun sizler de ne var ne yok,kahve icesim avr ama yapasim yok:)

Nerelerdesin kanka yoksun özlettin kendini son dedikoduları vereyim geçen hafta ben siteye küstüm bu hafta barıştım iç kahvede falına bakayım senin

Niye kustun yavru kus? Ben de yoktum, pek keyfim yoktu be olur ya insana zaten durumlari da biliyorsun. Botoz mu yaptirdin ben de yaptirmak istiyorum ya:S acimiyor degil mi? Dur iceyim geliyorum, fincani yollamissin sana sallayayim azicik:)

Tamam canım yarın ben hastaneyim 3 r kadar gene akşam müsait olurum dışarda int yok sorumu sormam laxım ne gerekiyorsa ben sana mesaj atayım sen gündüz yor akşama ben okurum

Canım bana ismini yaz ve sorularını yolla özelden. Ben atarım sana sabah :)
Ufak iletişimler var sen zaman var demiştin zaten ama anlam veremediğim çok şeyde var bilemiyorum yani çok karmakarışığım valla

Niye kustun yavru kus? Ben de yoktum, pek keyfim yoktu be olur ya insana zaten durumlari da biliyorsun. Botoz mu yaptirdin ben de yaptirmak istiyorum ya:S acimiyor degil mi? Dur iceyim geliyorum, fincani yollamissin sana sallayayim azicik:)
Canım benim gittiğim klinik ti adam sosyete ye yapıyor kimse anlamadı botoks yaptırdığımı alnımda iki tane derin çizgi vardı kayboldu haftaya tekrar kontrolüm var çok doğal yapıyo kasap gibi herkesi bir odaya alıyo tak tak vuruyo iğneyi acıdı ama bu yürek acılara alışkın güzellik için 30 saniye değer o acıya

Ben de istiyorum cunku surekli kaslarimi catiyorum ya, ne kadar para verdin peki? Kahvemi iciyorum seninkine de bakacagim ictikten sonra, dedigim sekilde hic gelisme oldu mu ya:)) kendimi fal bakmakta gelistirmeye calisiyorum:)

nakit 550 kredi kartı 600 tl verdim ama ama şöyle söyleyim çok mu çok memnun kaldım hani bazı botoks lu hatunlar var mimik bile yapamıyorlar ben rahat kaşlarımı kaldırabiliyorum yapıştırma gibi değil sadece çizgilerim YÖK oldu adam işin ehli çok doğal kimse anlamadı ve 10 yaş kafadan attı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…