Kahve falı bakıyorum (bana da bakarsanız tarot katina vs)

Pek sanmam ama kimse için %100 emin olamayız elbette, net konuşamam.. Düşününce çok doğru durmuyor ileride zaten konuşmayı kesmemiz gerekecek sonuçta, bazı konular var bir de ona haksızlık yapma düşüncesi tabi, o ulaşsa bile döner miyim bilmem. Ama bazen yalnızlığı öyle çok hissediyorum, anlaşılmamak o kadar yoruyor ki, ulaşasım geliyor. :KK51:

O hissi en iyi bilirim
Kimse anlamıyor beni mecburen onu arıyorum
Mecburen geri dönüyorum güvenmediğim halde
Bu arada yarın ben de iş görüşmesine gidiyorum ve kendi falımda da balık gördüm :D
Hakkımızda hayırlısı..

O hissi en iyi bilirim
Kimse anlamıyor beni mecburen onu arıyorum
Mecburen geri dönüyorum güvenmediğim halde
Bu arada yarın ben de iş görüşmesine gidiyorum ve kendi falımda da balık gördüm :D
Hakkımızda hayırlısı..

Hiç güvenmiyorum demek istemem ama bazı konulardan güvenim azalmıştı, o konuşmadığımız arada da darbe yemiştim dostlarımdan vs.. Önceden bu kadar olmazdı, daha nadir aklıma gelirdi (geri dönüşü de o yaptı hep), ama bu sefer böyle oldu.. Bir defasında iki yıl konuşmadıktan sonra(6 yıldır tanışıyoruz) aynı anda aynı yerden birbirimize yazmayı düşünmüştük, tam mesaj kutusuna bakıp "yazsa" diye düşünürken o yazmıştı. İkimizde o an sevgilimizden ayrılalı tam 1 hafta olmuş, sıkıntılıyız vs. Telepati midir, içten mi istedim nedir, bazen nadir de olsa hissettiğim de olur. Neyse zaman ne gösterecek bakalım, ama mantıken doğrusu belli gibi :) Karakter olarak zıtlıklarımız da yok değildi zaten ama tanıdığım kadarıyla değerli biri olduğunu düşünüyorum yine de, güzel dileklerim oldu onun için.

Hadi inşallah, hayırlıysa olsun :) Biri olmayacak dedi bana :KK53:

Tarot bakan arkadaşlara sor bence daha iyi bilirler :KK66:
canım falıma bakarmısın bende sana ya tarot ya da kahve falı bakarım cok ihtiyacım var :D
20150425_172007.webp
20150425_172014.webp
20150425_172021.webp
20150425_172043.webp
20150425_172205.webp
20150425_172214.webp
20150425_172231.webp
20150425_172236.webp

Merhaba arkadaşlar,
Lütfen peşpeşe kahve fallarınızı koymayın bekletirsem yada bakamazsam üzülürüm. Yaz döneminde inşallah bir aksilik olmazda kahve fallarınıza bakacağım (tabi sizde bana bakarsanız :) )
Genelde arkadaş arasında bakardım hep ve çıktığını çok söyleyen oldu :)
tarot bakarım sana

Back
X