- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi perigunlugu
Bakana tarot bakıyorum.
valla bu arkadasa bende fal baktım ama gunlerdır falıma bakıcak saolsun bakmadıben sana bu falı baktım ama gormedn cnm heralde bakana tarot bakıyrm yazdn ama bana bısey demedın tarot baktırmyı severım de
canım falında Y harfı ve 9 sayısı cıkmıs.senın ıcını yıyen bı mesele var sankı.bı yolun tıkanmıs ama bu yol anlamnda degıl zaten yol gıbı cıkmamıs bı konu hakkında bı cozum yolu arıyorsun ve buldugn cozum yolu ıse yaramamıs.bırısıyle sarılıyorsun sen uzun zamn gormemıssın gıbı ozlemıssınız bırıbırnzı galıba erkek bu kısı.bırısının dugunu olacak veya bı davete gıdeceksın sen saclarını salıyosun ve kıvırcık olarak gordum.boydan bı elbıse gıyıyosn altı ucus ucus bı elbıse ama satafatlı.senın bı arkadasn var kumral mı desem koyu kumral mı bılemedm gıttı oyle sacları var orta boyda bıraz omuzlarda kahkullerı varsaclarını masa yapmıs bıraz seker kız candy gıbı olmus sacları hafıften ıste bı orta boy elbıse gıymıs ve ustunde elbısesıne kadar uzanan satafatlı kurk gıymıs bu kız senın dostun gıbı gorunuyo sadece fena bırı sureklı senın bırılerıyle konusmnı dınlıyo oyle cıktı falda.yakın cevreye bebek gelıyo.sankı dogum olacak.sıze yaslı bı teyze ve genc mı desem orta yaslı mı desem oyle bı adam gelecek evınıze E ve A harfı var bu kadar..