kahve falı bakmayı bilenlerin topiğii =)

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
kahve falı bakmayı bilenlerin topiği burda birbirimize fal bakalım mı kızlar ne dersiniz :48::48:

$26022013053.webp $26022013054.webp $26022013055.webp $26022013056.webp $26022013057.webp $26022013058.webp

işte yeni falım kızlar :16::16:

orkidem hadi tüm enerjini toplada bak bakalım :34::34:

Canım öncelikle adında L ve E harfleri olan biris var mı ?
ve hissettiğime göre bugün özellikle senin için rahat bi gün olmuş daha mutlu olduğun..
fikirlerinin çok değişken olduğu anlar yaşıyorsun ama etrafına kulağını tıka sen kendin için en doğrusunu bilirsin ve hislerine güven :)
Hassas olduğun anlarda yanlış düşüncelere neden kapılıyorsun ki? olumlu ol.
Ben bi kalp görüyorum.Ama bu kalbe hislerim henüz yorum yapamadı sanırım daha net değil emin olamadım o konuda..
Birisine sen çok mu kırıldın ya da gönül koydun?ama sanki ortada kasıtlı bişey yok gibi düşünüyorum .. :)

Canım öncelikle adında L ve E harfleri olan biris var mı ?
ve hissettiğime göre bugün özellikle senin için rahat bi gün olmuş daha mutlu olduğun..
fikirlerinin çok değişken olduğu anlar yaşıyorsun ama etrafına kulağını tıka sen kendin için en doğrusunu bilirsin ve hislerine güven :)
Hassas olduğun anlarda yanlış düşüncelere neden kapılıyorsun ki? olumlu ol.
Ben bi kalp görüyorum.Ama bu kalbe hislerim henüz yorum yapamadı sanırım daha net değil emin olamadım o konuda..
Birisine sen çok mu kırıldın ya da gönül koydun?ama sanki ortada kasıtlı bişey yok gibi düşünüyorum .. :)

işişkmle alakalı bişi görünmüo muu :16::16:

Bi kalp var etrafı falan çok temiz yani bi sorun yok gibi görünüyo ve düşünüyorum Allah a şükür o yüzden hissedemedim ya :)

ma 10 gündür sorunlarımız var cnmmm şuan çok bozuğuzzzzz :5::5:

Merhaba,
aranıza ben de katılabilir miyim kızlar? Fal bakmayı çok iyi bilmiyorum ama bazen öyle bir his geliyor ki söylediğim şeyler çıkıyor.

Elimden geldiğince yorumlamaya çalışırım. siz de benim falıma bakar mısınız kızlar?
:)

Merhaba,
aranıza ben de katılabilir miyim kızlar? Fal bakmayı çok iyi bilmiyorum ama bazen öyle bir his geliyor ki söylediğim şeyler çıkıyor.

Elimden geldiğince yorumlamaya çalışırım. siz de benim falıma bakar mısınız kızlar?
:)

İstemeniz yeter :)

cnmmmmm sıkıntı yasamıssın amaaa yavas yvas o sıkıntılar yeriniii huzuraaaa mutluluğa feraha bırakıyor :16::16:

balığın var kocaman ne kadar güzellll ucu kıvrıkkk balık murattır ve her zaman iyiye yorumlanır , sen çok sanslı bir kızsınnnn ben böyle hisssediorumm :16::nazar:

sen yeni bir ilişkiye mi basladımmmm cnmmm ay doğmus yüregüneeee çok mutlu olacagın bir haber alacaksnnn cnm kısa bir zamandaaa :16:

ufak ufak paketlerin var sankiii adak görüorum cnmmmm bi adağın var yada aileninnnn :26::26:

rabbim kalbinden gecen herşeyi versin sanaaa :16::16:

cnmmmmm sıkıntı yasamıssın amaaa yavas yvas o sıkıntılar yeriniii huzuraaaa mutluluğa feraha bırakıyor :16::16:

balığın var kocaman ne kadar güzellll ucu kıvrıkkk balık murattır ve her zaman iyiye yorumlanır , sen çok sanslı bir kızsınnnn ben böyle hisssediorumm :16::nazar:

sen yeni bir ilişkiye mi basladımmmm cnmmm ay doğmus yüregüneeee çok mutlu olacagın bir haber alacaksnnn cnm kısa bir zamandaaa :16:

ufak ufak paketlerin var sankiii adak görüorum cnmmmm bi adağın var yada aileninnnn :26::26:

rabbim kalbinden gecen herşeyi versin sanaaa :16::16:

Juliacım çok teşekkür ederim ağzına sağlık. Evliyim ben:) 1.5 yıllık evliyim. Falında gayet haklısın sıkıntılar yaşadım açıkcası geçiyor gibi, ben de bekliyorum:).. Normalde şanlı sayılırım ama öyleyimdir gerçekten:) Hmmm.. adak diyorsun. Aklıma gelmedi ama olsun tabiki değil mi:

Ben de sana fal bakmak isterim:)

Back
X