Kahve falı :) benim fincanımı yorumlayanların fincanını ben de yorumluyorum :)

Eee yorumlarınızı bekliyorum canlarım :)

Eklentiler

• $DSCN2104.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 71
  • $DSCN2105.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 59
  • $DSCN2106.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 75
  • $DSCN2115.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 67
  • $DSCN2117.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 76
Topiğe yazdıktan sonra geçen gün sana fal baktığımı hatırladım :) nasıl geçti sınavın diye sorayım öncelikle :)
Fincanında güzel geçti gbi görünüyor sınav. Stressiz rahat bir dönem seni bekliyor. Dağlık taşlık bir yer çıkmış sana ve bir de tren yolculuğu.
Gideceğin yerde çıkmazda gibi hissedebilirsin kendini ama çok ferah ve mutlu olacağın bir yer olacak burası. Büyük bir ay doğmuş fincanına etrafını o kadar aydınlatmış ki. Maddi sıkıntılarınız çok mu bilemiyorum ama seni acayip rahata ulaştırıyor yaşayacakların.
Bir bayanın sana bir yardımı dokunuyor. Aslında yaptığı veya yapacağı şey çok abartılacak bişey değil ama sanki sana dünyaları bahşetmiş gibi havalara giriyor bu bayan. Kendini sultan falan sanıyor egosu çok yüksek biri.
Saçlarını toplayan bir bayanın gözü sürekli üzerinde. Ama iyiliğine değil bu gözler hiç sevmedim. Çekemiyor seni. Ağzı da durmuyor sürekli dedikodu yapıyor ve iğneleyici laflar ediyor.
Bir erkek çıkmış. Düzgün yüz hatları olan bir erkek. Fikirleri ve kişiliği çok düzgün bu kişinin. Sana karşşı hisleri olan biri olabilir ya da sevgilin varsa sevgilin olabilir. Ama senden yana bir şüphecilik gördüm. Adım atıp atmamakta tereddütlüsün çoğu zaman. Geçmişinle alakalı canını sıkan bişeyler var sanki. Aklından çıkaramadığın seni üzen şeyler. Bunlardan bi kurtulsam gerisi gelecek diyorsun gibi.
Hane içi biraz sıkıntılı çıkmış. Bir bebek görünüyor. Hamile biri varsa o olabilir ya yakın zamanda doğum yapacak ya da yapmış. Bebek büyük görünüyor. Veyahut senin hayatında olacak büyük bir yenilik var.
Hane dışında bir erkek çıkmış. Hane içini gözlemliyor sürekli. Saçları alın kenarlarından biraz dökülmüş biri. Mutsuz gözlerle bakıyor. Palyaço gibi çıkmış aslında, hani makyajıyla hüznünü gizlemiş gibi. Belki fark etmiyorsunuzdur ama yardıma ihtiyacı var.
A harfli biri çıkmış bi de, haneye yakın biri haneden değil ama. Dikkat etmelisiniz bu kişiye iyi gibi görünüyor ama fikri iyi ddeğil. Fikri iyi oolmayanın zikri de iyi olmaz.

Cnm tteşekkürler yorumun için :) evet kahvemi yorumlamıştın daha önce :) sınava gelirsek matematik ve güncel bilgiler hariç iyidi ama o dersler herkeste sıkıntılı bakalım ne olcak önemli olan ilk 2bine girmek :)

rica ederim canım :) fen bilgisi değil miydi senin branş, matematiği yapmışsındır yahu. inşallah atanırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…